Το beauty secret της Alexa Chung για ξεκούραστη επιδερμίδα  

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021

Το beauty secret της Alexa Chung για ξεκούραστη επιδερμίδα  

Alexa Chung είναι από τα αγαπημένα μας fashion και beauty icon που ακολουθούμε πιστά για το ανεπιτήδευτο στιλ τους, την αισθητική και τη beauty ρουτίνα τους. 

Αυτή τη φορά, δεν είναι όμως ένα ακόμη στιλιστικό tip που μας δίνει μέσα από την εμφάνισή της, αλλά μερικά μυστικά ομορφιάς της που αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar.

«Μεγάλωσα τη δεκαετία του ’90 και συνήθιζα να φοράω καφέ κραγιόν στο σχολείο με μία ανοιχτή μπλε σκιά ματιών…Νόμιζα ότι έμοιαζα με την Drew Barrymore όταν είχε κόψει κοντά τα μαλλιά της, αλλά στην πραγματικότητα έμοιαζα πολύ παράξενη!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αποκαλύπτοντας το μυστικό της για τις μέρες που είναι αρκετά κουρασμένη». 

«Ένα κόκκινο κραγιόν είναι απαραίτητο. Σε κάνει να φαίνεσαι λιγότερο κουρασμένη και είναι σαν να έχεις προσπαθήσει, ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο πράγμα να το απλώσεις». 

Στην ουσία αυτό που κάνει το κόκκινο κραγιόν είναι να δίνει φως και χρώμα σε όλο το πρόσωπο με αποτέλεσμα η προσοχή να στρέφεται στα χείλη και όχι στα μάτια, όπου συνήθως φαίνεται η κούραση. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula