Τα μυστικά της Hailey Bieber για το απόλυτο glowing skin

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Τα μυστικά της Hailey Bieber για το απόλυτο glowing skin

Εκτός από το υπέροχο σώμα που διαθέτει, η Hailey Bieber έχει και ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχουμε δει. Με μια πιο προσεκτική ματιά, μάλιστα, καταλαβαίνεις αμέσως πως έχει και απίστευτα λαμπερό δέρμα. 

H Hailey λατρεύει το Gua sha, δηλαδή το μασάζ προσώπου που γίνεται, όχι με jade roller, αλλά με επίπεδο νεφρίτη ή χαλαζία και βοηθά στην ανάπλαση των ιστών της επιδερμίδας.

Η Emma Goodman, η προσωπική facialist της Hailey και πολλών άλλων celebrities μας αποκαλύπτει 6 μυστικά για να κάνετε όλες το gua sha μασάζ σωστά

1. Επίλεξε το σωστό εργαλείο gua sha. Υπάρχουν πέτρες σε πολλά και διαφορετικά σχήματα και σε πολλούς και διαφορετικούς κρυστάλλους, οι οποίες κάνουν ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, ο ροζ χαλαζίας είναι ιδανικός για σένα μιας και δροσίζει, αλλά και καταπραΰνει πολύ το δέρμα.

2. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα, πριν ξεκινήσεις το μασάζ, άπλωσε στο δέρμα σου ένα λαδάκι ή ένα balm, έτσι ώστε το gua sha να κινείται πιο εύκολα πάνω στην επιδερμίδα σου. 

3. Βεβαιώσου ότι κρατάς το gua sha πλάγια και όχι κάθετα. Όσο περισσότερη επαφή έχει με το δέρμα σου τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό δε θα τραυματίσεις το δέρμα σου.

4. Δε χρειάζεται να κάνεις τις κινήσεις με πολλή πίεση. Πίεσε ελαφρά το δέρμα, τόσο ώστε να νιώθεις ανακούφιση και μια όμορφη αίσθηση. 

5 .Ξεκίνα με το πίσω μέρος του αυχένα σου για να διώξεις την ένταση και έπειτα προχώρησε στο στήθος και προς τους ώμους και από τις δύο πλευρές. Έπειτα, εστίασε στον λαιμό δουλεύοντας από τη βάση προς το πηγούνι για να βοηθήσεις την κίνηση της λέμφου και την αποτοξίνωση. 

6.Στο πρόσωπό σου φρόντισε πάντα να γλιστράς το gua sha και πάντα να κρατάς με το άλλο σου χέρι τη μεριά πάνω στην οποία «δουλεύεις» για περισσότερη σταθερότητα.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula