Τα μυστικά ομορφιάς της Bella Hadid

Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021

Τα μυστικά ομορφιάς της Bella Hadid

Το να είσαι  περιζήτητο supermodel, αυτόματα σε οδηγεί στο να συνεργάζεσαι με τους καλύτερους στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Η περιποίηση και η διατήρηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας είναι κλειδιά σε αυτό τον απαιτητικό χώρο. 

Το λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα είναι must και πρώτο μέλημα της Bella Hadid όσον αφορά την περιποίηση. Το να είσαι μοντέλο με διεθνή καριέρα απαιτεί συνεχή ταξίδια από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη. Αυτό συχνά στρεσάρει τον οργανισμό, ενώ οι απότομες καιρικές μεταβολές και το makeup επηρεάζουν το δέρμα. Για να διατηρεί το δέρμα της καθαρό και ενυδατωμένο ακολουθεί μια αυστηρή ρουτίνα περιποίησης της. 

Τα μυστικά ομορφιάς της Bella Hadid

«Όταν εργάζομαι πολλές ώρες προσπαθώ να ξεκλέβω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και να κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου. Με αυτόν τον τρόπο προκαλείται αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος με αποτέλεσμα να έχω πιο λαμπερό δέρμα. Επίσης, στις περιπτώσεις που κοιμάμαι χωρίς να έχω αφαιρέσει το μακιγιάζ μου πάντα ξυπνάω γεμάτη ενοχές κατά τις 2 το βράδυ και το αφαιρώ. Το να ξυπνάς το πρωί με μακιγιάζ είναι πραγματικά φρικτό. Αλλά συνήθως είμαι καλό κορίτσι και φροντίζω να το αφαιρώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ».

Brighten up your Inbox

xoxo Roula