Τα 3 υπέροχα hairstyles της Sophia Richie - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Stars Top Secret

Τα 3 υπέροχα hairstyles της Sophia Richie

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Ένα από τα πιο δημοφιλή it-girls είναι η Sophia Richie και εμείς πολλές φορές παίρνουμε έμπνευση από τα όμορφα hairstyles που επιλέγει. Αν θέλεις κι εσύ να αποπνεύσεις μια αισθητική «ήσυχης πολυτέλειας» δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις κάποιο από τα παρακάτω εύκολα χτενίσματα.

Ψηλός κότσος
Πρόκειται στην ουσία για τον κλασικό ψηλό κότσο που ξέρουμε όλες να δημιουργούμε. Ο συγκεκριμένος χρειάζεται μόνο καλό χτένισμα και λεία λαμπερά μαλλιά που αφήνουν το αποτέλεσμα καθαρό και κομψό. Εφάρμοσε ένα spray λάμψης στο τέλος για να πετύχεις αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα.

Εύκολο χτένισμα με ένα κλάμερ
Αν δυσκολεύεσαι να πιάσεις το μαλλιά σου αυτός το τρόπος θα σου λύσει τα χέρια, αφού τα κλάμερ έχουν κάνει come back. Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου με αυτό το αξεσουάρ απλά τραβώντας τα πίσω και χτενίζοντάς τα καλά.

Ίσια μαλλιά
Αν έτσι κι αλλιώς έχεις ίσια μαλλιά δε θα χρειαστεί μεγάλος κόπος για να πετύχεις αυτό το χτένισμα. Φρόντισε μόνο να τα φορμάρεις καλά με ένα πιστολάκι, κάνε τη χωρίστρα σου στη μέση για να μη πέφτουν στο πρόσωπό σου και στερέωσέ τα με 2 τσιμπιδάκια.