Πως θα δημιουργήσεις το snatched μακιγιάζ της Bella Hadid - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Stars Top Secret

Πως θα δημιουργήσεις το snatched μακιγιάζ της Bella Hadid

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Η Bella Hadid είναι πανέμορφη, εντυπωσιακή και λατρεύουμε κάθε μακιγιάζ που δημιουργεί. Πρόσφατα την είδαμε με ένα υπέροχο make up look που ανόρθωσε αλλά και τόνισε τα χαρακτηριστικά της και φυσικά έχουμε όλα τα tips για να το πετύχεις.

Βήμα- Βήμα
Πριν εφαρμόσεις το foundation σου φρόντισε να είναι ενυδατωμένη καλά η επιδερμίδα σου καθώς στο συγκεκριμένο μακιγιάζ ένα λαμπερό και full ενυδατωμένο δέρμα είναι must.
Στη συνέχεια διάλεξε και εφάρμοσε ένα foundation με luminous αποτέλεσμα, φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια με το concealer και σταθεροποίησε με μια λεπτόκοκκη πούδρα κατάλληλη για την συγκεκριμένη περιοχή.

Έπειτα με μια σκιά της επιλογής σου (όχι πολύ σκούρα) υπογράμμισε το κάτω μέρος του ματιού από το κέντρο και προς τα έξω. Σχημάτισε την εξωτερική γωνία του ματιού με την ίδια σκιά και στη συνέχεια με ένα πινέλο για blending «σβήσε» τις σκιές προς τα έξω και προς τους κροτάφους, δημιουργώντας μια ανοδική κατεύθυνση. Στο κέντρο του κινητού σου βλεφάρου μπορείς να τοποθετήσεις μια ελαφρώς πιο ανοιχτή σκιά και για να δώσεις περισσότερη έμφαση στην ανοδικότητα που δημιούργησες, υπογράμμισε το πάνω βλέφαρο ρίζα ρίζα στις βλεφαρίδες προεκτείνοντας ελαφρώς προς τα έξω.

Δώσε ένταση στις βλεφαρίδες σου με μία μάσκαρα κατευθύνοντας και αυτές προς τα έξω. Για να φωτισκιάσεις το πρόσωπό σου τοποθέτησε το bronzer σβήνοντάς το ανοδικά και κάνε το ίδιο με το ρουζ και τις λάμψεις. Για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου τόνισε τα χείλη σου με ένα nude ή κόκκινο κραγιόν.