Η Monica Bellucci πρωταγωνιστεί σε ένα από τα ωραιότερα editorial μόδας που έχουμε δει ποτέ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Stars Top Secret

Η Monica Bellucci πρωταγωνιστεί σε ένα από τα ωραιότερα editorial μόδας που έχουμε δει ποτέ

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Κατά κοινή ομολογία η Monica Bellucci είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη. Όσο περνούν τα χρόνια καταφέρνει να ωριμάζει με τον πιο όμορφο τρόπο διατηρώντας αυτό τον τίτλο εδώ και δεκαετίες. Πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε ένα από τα ωραιότερα editorial μόδας που έχουμε δει τελευταία, αυτό του περιοδικού ODDA.

Μια μοναδική φωτογράφιση που μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και μας θύμισε ξανά πως η μόδα και η φωτογραφία είναι τέχνες που μπορούν να αγγίξουν ακόμα και τον πιο ψυχρό θεατή. Σε αυτό το editorial ο θεατρικός τρόπος με τον οποίο πόζαρε η Monica Bellucci απογείωσε κάθε κομμάτι που φόρεσε χαρίζοντάς μας μια απόκοσμη και whimsical αισθητική. Αυτό το editorial έπαιξε με τα όρια της φαντασίας και της πραγματικότητας με κάποιες λήψεις να θυμίζουν πίνακα του Klimt και μια Monica Bellucci να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως όσα χρόνια και αν περάσουν η φυσική ομορφιά της θα παραμένει διαχρονική.