Αυτό είναι το μυστικό της Salma Hayek για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Αυτό είναι το μυστικό της Salma Hayek για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων

Η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα λεπτή και για αυτό το λόγο, μιας και είναι περισσότερο εκτεθειμένη στην αφυδάτωση, το πρήξιμο και τα σημάδια γήρανσης, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.

Η κούραση και οι μαύροι κύκλοι, ηλικία και αναγνωρισιμότητα δεν κοιτούν σε καμία περίπτωση. Οι κρέμες, τα serums και οι μάσκες ματιών (eye patches) είναι οι «σύμμαχοι της πρώτης γραμμής», αλλά σίγουρα η κληρονομικότητα και ο τρόπος ζωής παίζουν το ρόλο τους.

Τι κάνει όμως η Salma Hayek;

Η ηθοποιός δοκίμασε κάτι διαφορετικό στη ρουτίνα ομορφιάς της. Προετοιμαζόμενη για μία φωτογράφιση, η ίδια αποφάσισε να δοκιμάσει μία «νέα τεχνολογία» που στόχευε ακριβώς στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια της. Φορώντας τη μάσκα της, δε δίστασε, μάλιστα, να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στο Instagram, καθώς ο hairstylist Miguel Perez έκανε τα μαλλιά της. 

Χρησιμοποιεί το φάσμα κόκκινου φωτός που διεισδύει βαθιά στο δέρμα και διεγείρει τα κύτταρα για να δουλέψουν πιο σκληρά. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνεται, η κυκλοφορία του αίματος και το οξυγόνο ενισχύεται, ενώ παράλληλα μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια καθώς και η εμφάνιση μαύρων κύκλων.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula