Υπέροχα πόδια σε χρόνο μηδέν - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Skincare

Υπέροχα πόδια σε χρόνο μηδέν

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Η γυμναστική και η καλή διατροφή σίγουρα μπορούν να σου προσφέρουν υπέροχα πόδια. Μπορείς όμως με μερικές κινήσεις και μικρά μυστικά να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα πιο γρήγορα από όσο νομίζεις.

Σωστή προετοιμασία
Ξεκίνησε με ένα καλό scrub επιλέγοντας ένα προϊόν το οποίο θα σου δώσει το αποτέλεσμα που αναζητάς αλλά παράλληλα θα κρατήσει το δέρμα σου ενυδατωμένο. Μην επιλέξεις ένα σκληρό scrub γιατί κάτι τέτοιο θα τα δείξει αφυδατωμένα. Στη συνέχεια ξεκίνα να εναλλάσσεις το νερό από ζεστό σε κρύο για να τονώσεις τη κυκλοφορία του αίματος.

Η λεμφική κυκλοφορία
Ο στόχος εδώ είναι η αφαίρεση του πρηξίματος από τα πόδια. Για να το πετύχεις αυτό εφάρμοσε τα προϊόντα με ανοδικές κινήσεις ενώ κάνεις μασάζ. Η κατανάλωση περισσότερου νερού ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι εξίσου κάτι που θα μειώσει το πρήξιμο.

Η λάμψη
Επένδυσε στην ενυδάτωση χρησιμοποιώντας προϊόντα που θα έβαζες και στο πρόσωπό σου. Όσο περίεργο και αν ακούγεται το υαλουρονικό οξύ θα βοηθήσει πολύ στην ενυδάτωση και το σαλικυλικό οξύ στις περιοχές που μπορεί να έχεις σπυράκια.