Χρειάζεσαι μόνο αυτά τα 3 προϊόντα περιποίησης - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Skincare

Χρειάζεσαι μόνο αυτά τα 3 προϊόντα περιποίησης

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Για να μη χάνεσαι και εσύ στα δεκάδες προϊόντα και συστατικά περιποίησης που υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιείς, σου αποκαλύπτουμε τα τρία απαραίτητα καλλυντικά φροντίδας που σύμφωνα με τους δερματολόγους, είναι αρκετά για να έχεις υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

1. Το ήπιο καθαριστικό. Επειδή κάθε ρουτίνα ομορφιά πρέπει να αρχίζει με απόλυτα καθαρό πρόσωπο, διάλεξε ένα ήπιο προϊόν που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και το οποίο θα χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ ειδικά αν μακιγιάρεσαι καθημερινά.
2. Το αντιγηραντικό σέρουμ. Διάλεξε ένα προϊόν με βιταμίνη C που είναι αντιοξειδωτική και καταπολεμά τη φωτογήρανση το οποίο θα απλώνεις μετά τον καθαρισμό. Αν το θεωρείς απαραίτητο το βράδυ μπορείς να χρησιμοποιείς ένα σέρουμ με ρετινόλη που αναπλάθει το δέρμα και του χαρίζει ομοιομορφία.
3. Το αντηλιακό. Ίσως το πιο απαραίτητο καλλυντικό αφού χωρίς την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο δεν μπορείς να αποφύγεις τα σημάδια γήρανσης. Επίλεξε ένα με τουλάχιστον SPF 30 το οποίο θα απλώνεις καθημερινά όλο τον χρόνο. Η διαφορά που θα δεις στο δέρμα σου θα είναι εντυπωσιακή.