Οι Σκανδιναβές σού αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για λεία επιδερμίδα - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Skincare

Οι Σκανδιναβές σού αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για λεία επιδερμίδα

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023
από την Στεφανία Ρουμπάκη

Αν ψάχνεις απεγνωσμένα τον ιδανικό τρόπο ώστε να αποκτήσεις μια λεία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς στις Σκανδιναβές. Οι γυναίκες αυτών των χωρών διατηρούν ένα βελούδινο δέρμα λόγω κάποιων beauty συνηθειών που θα διαβάσεις παρακάτω, αλλά και λόγω κλίματος.

Ποιες είναι αυτές οι συνήθειες;

Αρχικά τα συγκεκριμένα κορίτσια αυτό που κάνουν είναι να επιλέγουν τις κρέμες που ταιριάζουν ιδανικά στην επιδερμίδα τους. Δεν κάνουν άσκοπες αγορές αγοράζοντας beauty προϊόντα που κάνουν κακό στην επιδερμίδα τους και που στο τέλος θα πετάξουν. Αν ανοίξεις το νεσεσέρ τους θα δεις πως μέσα υπάρχουν λίγα και ποιοτικά skincare products.

Κάτι άλλο που κάνουν οι γυναίκες στη Βόρεια Ευρώπη, είναι να προμηθεύονται προϊόντα που έχουν πολλαπλούς ρόλους - πολλαπλά οφέλη. Με αυτόν τον τρόπο στην ουσία εξοικονομούν και χρόνο αλλά παράλληλα φροντίζουν και την τσέπη τους.

Τέλος, τα προϊόντα που θα επιλέξουν να εντάξουν στη skincare routine τους φροντίζουν να είναι ποιοτικά, δηλαδή μπορεί να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για ένα προϊόν αρκεί να είναι δραστικό και αποτελεσματικό.