Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη skincare ρουτίνα σου; - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Skincare

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη skincare ρουτίνα σου;

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για πόσο καιρό πρέπει να ακολουθείς την ίδια skincare ρουτίνα; Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Αν εδώ και καιρό ακολουθείς τα ίδια βήματα με τα ίδια προϊόντα περιποίησης όμως δε βλέπεις το αποτέλεσμα που θέλεις στην επιδερμίδα σου, έχει φτάσει η στιγμή για να αναζητήσεις νέα προϊόντα. Χρειάζεται πρώτα να συμβουλευτείς έναν ειδικό όπως τον δερματολόγο σου για να σε κατευθύνει έτσι ώστε να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν σε εσένα.

Χρησιμοποιείς τα ίδια προϊόντα πολλά χρόνια
Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας αλλάζει και το ίδιο συμβαίνει με τις ανάγκες του. Είναι δύσκολο λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποιούσες 10 χρόνια πριν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο για το δέρμα σου και τώρα. Παρατήρησε προσεκτικά τι ανάγκη έχει η επιδερμίδα σου και επίλεξε το προϊόν που θα την καλύψει.

Η περιοχή στην οποία ζεις
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται το κλίμα από περιοχή σε περιοχή αλλάζει, κάτι που σημαίνει αυτόματα πως και το δέρμα σου είναι πιθανό να έχει διαφορετική συμπεριφορά. Μπορεί να επηρεαστεί από την υγρασία ή τη θερμοκρασία οπότε προσάρμοσε τη ρουτίνα περιποίησης με βάση τις καιρικές συνθήκες της περιοχής στην οποία ζεις.