Μόλις έφτασε η νέα skincare σειρά υψηλής απόδοσης hyper real της M·A·C - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Skincare

Μόλις έφτασε η νέα skincare σειρά υψηλής απόδοσης hyper real της M·A·C

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η M·A·C Cosmetics, ένα beauty brand που γεννήθηκε από Μakeup Αrtists και συνεχίζει να εμπνέεται από τις ανάγκες τους, γνωρίζει καλά τη δύναμη του skincare και πόσο σημαντική είναι η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ.

Ανά τα χρόνια έχει δημιουργήσει μια γκάμα από αφανείς ήρωες των backstage, skincare προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενισχύουν το αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Το Skin Artisty, συνδυάζει την τεχνογνωσία των artists με την επιστήμη των προϊόντων υψηλής απόδοσης, δημιουργώντας μία εξειδικευμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών όψεων στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης.

Σήμερα, η M·A·C αναβαθμίζει το Skin Artistry με τη σειρά M·A·C Hyper Real: Μία νέα skincare σειρά υψηλής απόδοσης, ειδικά διαμορφωμένη για να βελτιώσει την επιδερμίδα σου και να ενισχύσει το μακιγιάζ σου.

Στην ολοκαίνουργια skincare σειρά, η οποία φέρει την σφραγίδα της επιστήμης και την έγκριση των Μakeup Αrtists, πρωταγωνιστεί το Hyper Real Serumizer Skin Balancing Hydration Serum – ένα υβριδικό serum-moisturizer το οποίο εξισορροπεί, αναδομεί και ενδυναμώνει τον φραγμό της επιδερμίδας μεταμορφώνοντάς τη σε έναν πραγματικά βελούδινο και makeup-ready καμβά, αναδεικνύοντας τη φυσική της λάμψη.

Αναβάθμισε την makeup-friendly ρουτίνα περιποίησης και οχύρωσε την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου με τη νέα Hyper Real SkinCanvas Balm Moisturizing Cream, ολοκλήρωσε το τελετουργικό ομορφιάς με το πανίσχυρο αλλά πολύ απαλό έλαιο Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα υγιής στην όψη και πανέτοιμη για εφαρμογή make-up.

Τόσο το Hyper Real Serumizer όσο και το Hyper Real SkinCanvas Balm είναι ενισχυμένα με την καινοτόμα τεχνολογία Pro-4 Power Infusion Matrix, η οποία εμπεριέχει Japanese Peony Extract για ελαστικότητα, Niacinamide για εξευγενισμό της επιδερμίδας, ενυδατικό και ωφέλιμο Υαλουρονικό Οξύ, και Ceramides που βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας για άμεσα αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.