Skincare

Ανακάλυψε το Skin Caviar Harmony L’ Extrait της La Prairie

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Η αναζήτηση της αρμονίας

Αρμονία: μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με την φύση, μια συμφωνία στοιχείων, ξεχωριστή αλλά ενωμένη. Από αμνημονεύτων χρόνων, οι καλλιτέχνες επιδιώκουν την αρμονία, θέλοντας να δημιουργήσουν μια δυναμική ισορροπία. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η αρμονία επιδιώκεται από πολλούς, λίγοι την κατακτούν. Τελειοποιείται από το Bauhaus - ένα καλλιτεχνικό κίνημα που διέπεται από τις αρχές της αρμονίας - από τον κανόνα στη λειτουργικότητα, από το συναίσθημα στη λογική, από την τέχνη στην επιστήμη.

Εμπνευσμένη από το Bauhaus, η La Prairie προσπάθησε να κατακτήσει την αρμονία της νιότης – μια αρμονία που είναι φευγαλέα. Αυτή η επιστημονική αναζήτηση κορυφώθηκε σε μια σημαντική ανακάλυψη με επίκεντρο τους συνδέσμους του δέρματος - τους κάθετους πυλώνες της επιδερμίδας. Οι σύνδεσμοι της επιδερμίδας συσχετίζονται άμεσα με τη δομική σταθερότητα του προσώπου ολοκληρώνοντας την αρμονία του. Το 2022, η La Prairie έδωσε το έναυσμα για μία νέα εποχή στην ανόρθωση & σύσφιξη εστιάζοντας σε αυτούς τους κάθετους συνδέσμους της επιδερμίδας.

Οι πυλώνες της αρμονίας

Η αρχιτεκτονική του δέρματος αποτελείται από πολλά οριζόντια και κάθετα στοιχεία, με τα κάθετα στοιχεία να αποτελούν τους συνδέσμους της επιδερμίδας.

Οι σύνδεσμοι του δέρματος είναι μοναδικά δομικά στοιχεία που σχηματίζουν ένα εύκαμπτο αλλά ισχυρό δίκτυο στα επιδερμικά στρώματα. Είναι απαραίτητοι για τη δομική σταθερότητα του δέρματος καθώς θέτουν τα θεμέλια στη βάση της επιδερμίδας. Με το πέρασμα του χρόνου, οι σύνδεσμοι εξασθενούν με αποτέλεσμα το δέρμα να ακολουθεί την πτωτική φορά της βαρύτητας. Η επιδερμίδα χαλαρώνει, η σφριγηλότητα και το περίγραμμα χάνονται και ο σχηματισμός βαθιών ρυτίδων επιταχύνεται.

Δεδομένης της θεμελιώδους σημασίας τους, οι επιστήμονες της La Prairie σύναψαν μια συνεργασία με ένα ελβετικό βιοαναλυτικό εργαστήριο για να αναπτύξουν πρωτοποριακά πρωτόκολλα δοκιμών που τους επέτρεψαν να κατανοήσουν εις βάθος τη σύσταση των συνδέσμων της επιδερμίδας.

Ένα ορόσημο στην επιστήμη χαβιαριού

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας καταδεικνύουν κατηγορηματικά ότι η γήρανση του δέρματος μπορεί να ανασταλεί και η δομή του να γίνει πιο πυκνή, αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις του χρόνου.

Σύμφωνα με το παραπάνω, η La Prairie δημιούργησε ένα μοναδικό μείγμα χαβιαριού, υψηλής αποτελεσματικότητας, με σκοπό την αύξηση της πυκνότητας της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι το Caviar Infinite, στο οποίο συνοψίζονται τριάντα πέντε χρόνια επιστήμης χαβιαριού.

Η αρμονία της τελειότητας, τελειοποιείται 

Εμπλουτισμένο με Caviar Infinite, το Skin Caviar Harmony L'Extrait συμβολίζει μια νέα εποχή στην ανόρθωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.
Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη σύνθεση αποτελούμενη από εμφανή σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται απαλά από την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους. Η υφή του Skin Caviar Harmony L’Extrait έχει την εξαιρετική ιδιότητα να μεταμορφώνεται σε ένα ανάλαφρο πέπλο που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και δημιουργεί άμεσα μία αίσθηση σύσφιξης προσφέροντας ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Με την πάροδο του χρόνου, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται εκ νέου σμιλεμένο, ο όγκος ανακτάται και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται. Η αρμονία της νεότητας τελειοποιείται.

Το τελετουργικό της συλλογής Skin Caviar ξεκινά με την εφαρμογή του Skin Caviar Harmony L'Extrait αφού πρώτα έχουν ολοκληρωθεί τα βήματα του καθαρισμού και της τόνωσης της επιδερμίδας και έχει τοποθετηθεί η λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion. Η τελετουργία ολοκληρώνεται, με το Skin Caviar Liquid Lift και την Skin Caviar Luxe Cream για ακόμα καλύτερα & πιο ορατά αποτελέσματα. Η τελετουργία ανόρθωσης και σύσφιξης περνά σε μια νέα διάσταση.

Συσκευασία & Λειτουργικότητα 

Η μοναδική συνάντηση μεταξύ του Οίκου της La Prairie και της Nikkie de Saint Phalle, μιας τολμηρής, πρωτοποριακής και οραματίστριας καλλιτέχνιδος οδήγησε στο να αγκαλιάσει ο Οίκος της δύναμη του μπλε του κοβαλτίου, το χαρακτηριστικό & αγαπημένο χρώμα της Niki de Saint Phalle για την τολμηρή συλλογή Skin Caviar.

Εμπνευσμένος από το κίνημα Bauhaus, ο σχεδιασμός της συσκευασίας του Skin Caviar Harmony L’Extrait είναι μια δυναμική δυαδικότητα μορφής και λειτουργίας. Πρόκειται για ένα γυάλινο φιαλίδιο στο τυπικό χρώμα μπλε του κοβαλτίου που εγκλωβίζει την ισχυρή φόρμουλα βαθιά μέσα του, ενώ η αντανάκλασή του δημιουργεί την εντύπωση αναμφισβήτητης αρμονίας.

Tο νέο προϊόν θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα e-shops από 10/10.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula