Βershka:Α contemporary collection of classic art - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Dress me

Βershka:Α contemporary collection of classic art

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η Bershka επιστρέφει για ακόμα μία σεζόν με ένα νέο drop της ART SERIES, της κολεξιόν capsule που φέρνει κάποια από τα πιο μβληματικά έργα κλασικής τέχνης σε σύγχρονα κομμάτια streetwear.

Σε αυτή τη νέα δόση της ART SERIES τα έργα που εμφανίζονται στα ρούχα και αξεσουάρ της κολεξιόν είναι το πορτρέτο της Λίζα Γκεραρντίνι, πιο γνωστό και ως Τζιοκόντα ή Μόνα Λίζα, που βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου (1503), και δύο από τα διαμάντια του Μουσείου του Πράδο στη Μαδρίτη: Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος, γνωστού και ως El Bosco (1503–1515) και η Γέννηση της Αφροδίτης από τον Ισπανό ζωγράφο Antonio Gomez Cros (1860).

 

Από αυτά τα έργα, κάποια τμήματα και κάποιες αναφορές τους σε μορφή κειμένου τυπώνονται ως στάμπες αλλά και ως all over print σε φούτερ με ή χωρίς κουκούλα, κοντομάνικες μπλούζες, ένα καπέλο, ακόμα και δύο σχέδια σε κάλτσες.

Τα ρούχα του νέου drop της ART SERIES της Bershka είναι ήδη διαθέσιμα στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα.