Τώρα είμαστε όσο νιώθουμε με τη νέα σειρά περιποίησης bioten - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Τώρα είμαστε όσο νιώθουμε με τη νέα σειρά περιποίησης bioten

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
από την ioulia

Τώρα οι γυναίκες έχουν το κατάλληλο όπλο για να φαίνονται όσο θέλουν, μη αφήνοντας την ηλικία τους να τις προσδιορίσει, το οποίο είναι η καινοτόμα σειρά Hyaluronic Gold της bioten. Μία σειρά που επαναφέρει τη φυσική ομορφιά και λάμψη του προσώπου, αφαιρώντας τα σημάδια του χρόνου και προσφέροντας μια απόλυτα νεανική όψη.

30 εκατομμύρια μικροκάψουλες Υαλουρονικού οξέος και Χρυσές Πρωτεΐνες είναι το μυστικό της νέας αυτής σειράς, τα οποία προσφέρουν την απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης και αναζωογονούν πλήρως τη φυσική νεότητα του δέρματος.

Το σύστημα της HYALURONIC GOLD προσφέρει περιποίηση με τις κρέμα ημέρας και νύχτας με ανάλαφρη υφή αλλά ισχυρή δράση, καθώς και ορό προσώπου και κρέμα ματιών. Όλα μαζί δρουν στοχευμένα ώστε η επιδερμίδα να ανακτά τον όγκο της, οι ρυτίδες να μειώνονται σε μήκος και βάθος και η υφή και όψη του δέρματος να βελτιώνονται από τον πρώτο κιόλας μήνα εφαρμογής. Η κρέμα ημέρας HYALURONIC GOLD γίνεται η χρυσή ασπίδα του δέρματος ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, καθώς είναι ενισχυμένη με τριπλό σύστημα αντηλιακής προστασίας IR, SPF10, VR.

Μυστικό όπλο της χρυσής σειράς είναι ο ορός προσώπου HYALURONIC GOLD, ο οποίος διαθέτει καινοτόμο φόρμουλα με Υαλουρονικό Οξύ, εκχυλίσματα ρυζιού και βιταμίνη Β3 που κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή, βελτιώνει ορατά τον τόνο της, ενώ μειώνει αισθητά τις ρυτίδες. Η μοναδική του σύνθεση βασίζεται στην τεχνολογία των περλών με μικροσφαιρίδια, τα οποία κατά τη διάσπασή τους δημιουργούν μία σατινέ υφή στο δέρμα.

Η σύσταση όλων των προϊόντων της σειράς είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 85% τουλάχιστον. Το περιεχόμενο μετράει αλλά όχι μόνο: οι συσκευασίες των προϊόντων της σειράς bioten HYALURONIC GOLD είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλώσιμο γυαλί.