Το Futurist SkinTint Serum της Estée Lauder είναι ένα makeup που συνδυάζει τη φροντίδα της επιδερμίδας με την επιστήμη - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Το Futurist SkinTint Serum της Estée Lauder είναι ένα makeup που συνδυάζει τη φροντίδα της επιδερμίδας με την επιστήμη

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Futurist SkinTint Serum, έναν ανάλαφρο με χρώμα ορό που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και της χαρίζει φυσική λάμψη, το Εκχύλισμα από Έλαιο Βοτάνων "κλειδώνει" την υγρασία και προφέρει θρέψη στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με 85% συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα, αυτό το καινοτόμο υβριδικό makeup που φροντίζει την επιδερμίδα, προσφέρει λάμψη που διαρκεί όλη μέρα, ενυδάτωση και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας ακόμα και μετά από την αφαίρεσή του.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ
• Εκχύλισμα από Έλαιο Βοτάνων: Τα Meadowfoam Seed, Calendula και Rosehip Botanical Oils χαρίζουν βασικά θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα που της χαρίζουν περιποίηση, ενδυνάμωση και "κλειδώνουν" την υγρασία.
• Μεταξένια, εξαιρετικά απαλά Soft Clay Cocoons δεσμεύουν τη λιπαρότητα για ανάλαφρο, μη λιπαρό αποτέλεσμα που σταθεροποιείται γρήγορα και περιποιείται.
• Σχεδιασμένο με συστατικά που ενισχύουν την επιδερμίδα, τα Moisture Saccharides και Glycerin δρουν μαζί για άμεση ενυδάτωση που διαρκεί.
• Η σύνθεσή με Texture και Tone Duo, Glucosamine και Trametes Versicolor Extract, δρουν απαλά μαζί ώστε να αποκαλύψουν πιο απαλή υφή της επιδερμίδας, ενώ βελτιώνει την όψη της με την πάροδο του χρόνου.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ FOUNDATION
Το νέο Futurist SkinTint Serum χαρίζει άμεση λάμψη που διαρκεί όλη μέρα. Η ανάλαφρη, μη λιπαρή σύνθεσή του σταθεροποιείται γρήγορα και έχει ανάλαφρη υφή για εξαιρετικά φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται ελαφρά.

Ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία
Διαρκεί όλη μέρα (8 ώρες)
Δε στεγνώνει
Δε φράσσει τους πόρους
Δε δημιουργεί γραμμές
Δε δημιουργεί σπασίματα
Αναλλοίωτο χρώμα

Το νέο Futurist SkinTint Serum διατίθεται τώρα σε 29 αποχρώσεις, που ταιριάζουν σε κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας και υποτόνο.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Αυτό το SkinTint υψηλής απόδοσης χαρίζει άμεση ενυδάτωση και λάμψη που διαρκούν όλη μέρα, SPF, αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από το μπλε φως.

Μετά από μία εβδομάδα, ακόμη και χωρίς να έχετε εφαρμόσει το SkinTint, ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας φαίνεται πιο ομοιόμορφος, η επιδερμίδα αποκτά λεία αίσθηση και περισσότερη ενυδάτωση.

Το Futurist SkinTint Serum δεν περιέχει:
• Σιλικόνες
• Άρωμα
• Ορυκτά Έλαια
• Sulfates
• Ξηρή Αλκοόλη