Θέλεις να αποκτήσεις τα υπέροχα ξανθά μαλλιά της Margot Robbie; - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Θέλεις να αποκτήσεις τα υπέροχα ξανθά μαλλιά της Margot Robbie;

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η Margot Robbie ακόμη πιο ξανθιά στο κόκκινο χαλί της νέας της ταινίας «Barbie»: Ο Jacob Schwartz, Celebrity Colorist, αποκαλύπτει ποια προϊόντα Schwarzkopf και BlondMe χρησιμοποίησε για να πετύχει το εκθαμβωτικό ξανθό αποτέλεσμα.

"Ήθελα πραγματικά τα ξανθά μαλλιά της Margot να αντιπροσωπεύουν την Barbie στο κόκκινο χαλί χωρίς να είναι πολύ εμφανές και ξανοιγμένα υπερβολικά. Όταν το φως θα έπεφτε στα μαλλιά της, ήθελα να αστράφτουν και να λάμπουν όπως τα ξανθά μαλλιά των supermodel και των ηθοποιών της δεκαετίας του '90", δηλώνει ο Celebrity Hair Colorist, Jacob Schwartz της Schwarzkopf.

Πως να αποκτήσετε τα ξανθά μαλλιά της Margot Robbie

Τεχνική Babylight με προϊόντα BLONDME της Schwarzkopf Pro
1. Χρησιμοποιώντας λεπτές ανταύγειες, ακολουθούμε την τεχνική babylight με τα προϊόντα BLONDME Premium Lightener 9+ και BLONDME Premium Developer 20vol. για ένα ομοιόμορφο ξάνοιγμα των μαλλιών ενώ παράλληλα προστατεύουμε τους δεσμούς της τρίχας. Μου αρέσουν τα BLONDME Developer γιατί περιέχουν υψηλά συστατικά περιποίησης (έλαια) και προστατεύουν το περιτρίχιο κατά τη διαδικασία ξανοίγματος ενώ το Schwarzkopf IGORA VIBRANCE περιέχει Aquaxyl που βοηθά στη διατήρηση / προσθήκη υγρασίας στα μαλλιά ενώ παράλληλα δίνει τόνο.

BLONDME Συλλογή Προϊόντων Περιποίησης για Απαλά Χρυσαφένια Ξανθά Μαλλιά
2. Μετά το ξάνοιγμα, χρησιμοποιείστε τα BLONDME All Blondes Rich Shampoo και BLONDME All Blondes Rich Conditioner. Τα δύο προϊόντα θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων δεσμών στα μαλλιά και στην προστασία των δεσμών της τρίχας

Περισσότερη λάμψη με τo IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Pro
3. Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε τo Schwarzkopf IGORA VIBRANCE για να ανανεώσετε το ξανθό χρώμα και να του δώσετε περισσότερη λάμψη. Χρησιμοποιήστε 9-0 γύρω από τη γραμμή του μετώπου για να διατηρήσετε τη φωτεινότητα τους και το 7-0 στις ρίζες για να δημιουργήσετε μια σκούρα βάση στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Κάτω από την κορυφή του κεφαλιού χρησιμοποιείστε την απόχρωση 6-0 για επιπλέον βάθος, αναμεμειγμένο με τον 6-Volume gel activator. Μου αρέσει η σειρά IGORA Vibrance γιατί είναι αλκαλική και διεισδύει καλύτερα στην τρίχα προσφέροντας μεγάλη διάρκεια.
4. Στα μήκη και τις άκρες εφαρμόστε μια μίξη από IGORA VIBRANCE 9-0+9-4+8-46 σε ίση ποσότητα με 1,9% / 6-Volume gel activator, για να δημιουργήσετε ένα όμορφο ζωντανό και ζεστό ξανθό χρώμα. Μου αρέσουν οι ημιμόνιμες βαφές γιατί προσφέρουν διάρκεια χωρίς δεσμεύσεις.
5. Εφαρμόστε για 15 με 20 λεπτά.

Το καλύτερο ξανθό αποτέλεσμα με τη BLONDME της Schwarzkopf Pro
6. Ξεβγάλετε προσεκτικά πρώτα το πιο σκούρο χρώμα της βάσης για να διατηρήσετε τη φωτεινότητα στις άκρες. Ολοκληρώστε την διαδικασία χρησιμοποιώντας πάλι τα προϊόντα BLONDME All Blondes Rich Shampoo και BLONDME All Blondes Rich Conditioner, για να σφραγίσετε το χρώμα και να δώσετε δύναμη στα μαλλιά σας.