Θέλεις να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Δοκίμασε την Igora Zero Amm από την Schwarzkopf professional - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Hair & Nails

Θέλεις να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Δοκίμασε την Igora Zero Amm από την Schwarzkopf professional

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Ανακάλυψε την IGORA ZERO AMM από την Schwarzkopf Professional – Μόνιμη Σειρά Βαφών χωρίς αμμωνία, χωρίς οσμές, χωρίς συμβιβασμούς.

Εάν λάτρεψες την σειρά ESSENSITY της Schwarzkopf Professional, είναι σίγουρο πως θα αγαπήσεις την νέα σειρά ΒΑΦΩΝ IGORA ZERO AMM – μια σειρά χωρίς αμμωνία με την αξιοπιστία της IGORA.

Η Schwarzkopf Professional είναι Partner in Craft κάθε κομμωτή, προσφέροντας του τα εργαλεία και υποστήριξη 360° για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι η προσφορά προϊόντων με 100% – γι’ αυτό και για πάνω από 60 χρόνια επιλέγεται η κορυφαία σειρά βαφής, IGORA ROYAL. Ωστόσο, έχοντας αυτό στο μυαλό μας είναι λογικό να προσφέρουμε όλες οι βασικές επιλογές βαφής κάτω από μια ομπρέλα – την IGORA – με μόνιμες, ημιμόνιμες και πλέον χωρίς αμμωνία μόνιμες βαφές, οι οποίες είναι όλες διαθέσιμες, χάρη στην προσθήκη της νέας σειρά IGORA ZERO AMM.

Η IGORA ZERO AMM είναι μια μόνιμη σειρά βαφών χωρίς αμμωνία και χωρίς οσμές για μια ευχάριστη εμπειρία βαφής και φυσικά χρωματικά αποτελέσματα. Είναι εμπλουτισμένη με την Τεχνολογία Phytolipid, με vegan συστατικά και βιώσιμη συσκευασία.

Η σειρά IGORA ZERO AMM προσφέρει μια ευχάριστη και χωρίς οσμές εμπειρία κομμωτηρίου, χωρίς αμμωνία, προσφέροντας:

• Μια συλλογή 46 αποχρώσεων – αποτελούμενη από όμορφα μελί μέχρι ζωηρά κόκκινα χρώματα– χωρίς την ανάγκη διαφορετικού developer -IGORA Developer

• Εμπλουτισμένη με την Τεχνολογία Phytolipid, ένα μείγμα φυσικών μικρομόριων ελαίων και βελτιστοποιημένων μιγμάτων πιγμέντων για μεγιστοποίηση της εμπειρίας χρώματος

• Βελτιωμένη χρωματική κατεύθυνση, εξουδετέρωση και κάλυψη* για φυσικά χρωματικά αποτελέσματα και πιστότητα αποτελεσμάτων.

• 100% χωρίς αμμωνία με δυνατότητα διπλής εφαρμογής με την IGORA VIBRANCE

• Με βιώσιμη συσκευασία (100% ανακυκλωμένο σωληνάριο αλουμινίου, 100% ανακυκλωμένο πλαστικό καπάκι και ελαχιστοποιημένο κατά 92% ανακυκλωμένο κουτί)