Θέλεις λαμπερά και απαλά μαλλιά; Ανακάλυψε τα νέα προϊόντα Syoss Intense Plex - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Θέλεις λαμπερά και απαλά μαλλιά; Ανακάλυψε τα νέα προϊόντα Syoss Intense Plex

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Ξεκλείδωσε τη λάμψη των μαλλιών σου με την νέα σειρά περιποίησης Syoss Intense Plex!

Ό,τι είναι σπασμένο δεν μπορεί ποτέ πραγματικά να λάμψει. Γι’ αυτό το Syoss γίνεται ο καλύτερός σύμμαχος σου στην επανόρθωση των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών με έντονη φθορά. Ξεκλείδωσε τη λάμψη στα μαλλιά σου με τη νέα σειρά Syoss Intense Plex που προσφέρει εντατική επανόρθωση για πιο δυνατά και ανθεκτικά μαλλιά.

Η καινοτόμος Τεχνολογία Plex εισχωρεί σε βάθος και επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς τρίχας από το εσωτερικό. Ενδυναμώνει τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν καταπονηθεί από συχνή χρήση βαφής ή συχνό styling με την χρήση θερμότητας και χαρίζει έντονη λάμψη. Το Syoss, όμως, δεν σταματά εκεί. Το άρωμα, ένα πολύ σημαντικό sensorial στοιχείο για την καταναλώτρια, απασχόλησε ιδιαίτερα την μάρκα στη νέα αυτή σειρά. Έτσι, οι φρουτώδεις νότες κορυφής, η λουλουδάτη καρδιά και οι νότες βάσης αναβλύζουν ανατολίτικα αρώματα. Ένα άρωμα που ξεχωρίζει και κάνει το στυλ σου ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Τώρα με το Syoss μπορείς να νιώθεις κάθε μέρα σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο ακτινοβολώντας λάμψη & υπέροχο άρωμα! Αν θες και εσύ δυνατά και λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη από την άνεση του σπιτιού σου, εμπιστεύσου την δύναμη του Syoss!