Τed Baker London «MADE TO BE ENJOYED»: Μία συλλογή για αξεπέραστες καλοκαιρινές εμφανίσεις - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Τed Baker London «MADE TO BE ENJOYED»: Μία συλλογή για αξεπέραστες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Για την καλοκαιρινή σεζόν η Ted Baker παρουσιάζει μια συλλογή βασισμένη στην fun πλευρά του British Heritage, με κομμάτια που μπορούν να φορεθούν καθημερινά αλλά και να αποτελέσουν την τέλεια επιλογή για τα καλοκαιρινά party.

Τα φορέματα, τα matching set και τα κοστούμια έχουν θερμές αποχρώσεις καλοκαιρινών χρωμάτων. Πινελιές από μπλε ηλεκτρίκ και χακί συνδυάζονται με τις σιλουέτες των midi φορεμάτων και ανάλαφρων tops. Οι maxi φούστες με τα matching πουκάμισα ακολουθούν την λογική του statement dressing.

Όλα τα κομμάτια ξεχωρίζουν για το versatility, που τους χαρίζει την ευκολία να φορεθούν σε πιο καθημερινές ή και επίσημες εμφανίσεις. Τα φλοράλ μοτίβα, σημείο κατατεθέν του βρετανικού οίκου, παρουσιάζονται σε σατέν ή πλισέ φορέματα και συνδυάζονται με vibrant χρώματα που κλέβουν την παράσταση. Στην σειρά των αξεσουάρ οι ψάθινες και raffia υφές δίνουν μια καλοκαιρινή νότα.