Τα σανδάλια της Jacqueline Kennedy Onassis - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Τα σανδάλια της Jacqueline Kennedy Onassis

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017
από την wkndg

H Jacqueline Kennedy Onassis ήταν μία από τις πιο στυλάτες γυναίκες του 20ου αιώνα. Το στυλ της το έχουν αντιγράψει πάρα πολλές γυναίκες παγκοσμίως και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

Πολλοί σχεδιαστές εμπνεύστηκαν και εμπνέονται ακόμα από τις επιλογές της και σχεδιάζουν ρούχα βασισμένα στα όσα φορούσε από τη κορυφή ως τα νύχια.

Έτσι και η Nak shoes έφερε τα γνωστά Jack Rogers που εμπνεύστηκαν στο νησί του Κάπρι στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και είχε επιλέξει η Τζάκι σε πολλές εμφανίσεις της. Τα επιλέγω και εγώ για το καλοκαίρι μου.

Διαχρονικά, μοντέρνα και άνετα, τα Jack Rogers ταιριάζουν με πολλά outfit. Προσωπικά τα έχω φορέσει από το πρωί για έναν καφέ, στη δουλειά, μέχρι το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι σε ένα beach bar.

Ένα ξεχωριστό flat σανδάλι με εξωτερική ελικοειδή ραφή και χαρακτηριστικό στρογγυλό στόλισμα έκλεψε την καρδιά χιλιάδων γυναικών παγκοσμίως. 

Σας προτείνω, όσες δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμα, μόλις βρείτε ένα κατάστημα Nak shoes μπροστά σας, να μπείτε να δοκιμάσετε τα Jack Rogers και θα με θυμηθείτε.