Στα Marks & Spencer θα βρεις υπέροχα δώρα για το Πάσχα - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Στα Marks & Spencer θα βρεις υπέροχα δώρα για το Πάσχα

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Σε γιορτινή διάθεση βρίσκονται τα Marks & Spencer ενόψει του Πάσχα και παρουσιάζουν τις συλλογές Easter 2023. Ζωηρά μοτίβα για ανοιξιάτικα looks, chic accessories για το σπίτι και λαχταριστές πασχαλινές γεύσεις βουτηγμένες στη σοκολάτα αποτελούν τις προτάσεις των Marks & Spencer για το Πάσχα 2023.

Τα πασχαλινά τραπέζια χρειάζονται άνετα outfits για όλη την οικογένεια. Τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος είναι το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί, και συνδυάζονται με ριγέ και floral μοτίβα που ταιριάζουν απόλυτα με τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις φέτος το Πάσχα.

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν μια νέα συλλογή από πασχαλινές σοκολάτες, για μικρούς και μεγάλους, που αποτελούν ιδανικές επιλογές για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας, να μοιραστείτε με οικογένεια και φίλους ή απλώς να κάνετε δώρο στον εαυτό σας. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σοκολατένιων αυγών και γλυκισμάτων σε βιώσιμες συσκευασίες.

Το σπίτι αποκτά αέρα κι άρωμα άνοιξης με τα νέα είδη σπιτιού από τα Marks & Spencer. Πήλινες πιατέλες και γυάλινα ποτήρια με ανοιξιάτικα σχέδια και σχήματα δημιουργούν όμορφα πασχαλινά σκηνικά μέσα στο σπίτι. Η ατμόσφαιρα συμπληρώνεται με κεριά σε άρωμα λεμόνι, τα οποία ανανεώνουν τον χώρο και δημιουργούν αίσθηση φρεσκάδας.

Ανακαλύψτε τις νέες πασχαλινές προτάσεις στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr. Επιπλέον, βρείτε τα νέα πασχαλινά σοκολατένια M&S εδέσματα στα ειδικά σχεδιασμένα corners επιλεγμένων καταστημάτων και στο www.marksandspencerfood.gr.