Ο οίκος Karl Lagerfeld ανοίγει pop-up store στο κέντρο της Αθήνας - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Ο οίκος Karl Lagerfeld ανοίγει pop-up store στο κέντρο της Αθήνας

Τρίτη, 02 Μαΐου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Το pop-up παρουσιάζει τη συλλογή The Ultimate Icon, που αναδεικνύει την μοναδική κληρονομιά και το έργο του Karl Lagerfeld.

ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ – Η KARL LAGERFELD ανακοινώνει το άνοιγμα του pop-up store, στο κέντρο της Αθήνας, με διάρκεια από 27 Απριλίου μέχρι 31 Μαΐου 2023. Η συλλογή The Ultimate Icon θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά αναδεικνύοντας την κολοσσιαία κληρονομιά και το έργο του σχεδιαστή. Τα κομμάτια είναι διακοσμημένα με πρωτότυπα σκίτσα του Karl, μοναδικά κεντήματα, περίτεχνα τελειώματα και print γεμάτα χαρακτήρα, δημιουργώντας μια συλλογή που συνδυάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Η αποκλειστική παρουσίαση της συλλογής στο pop-up θα γίνει με αφορμή τα εγκαίνια του Metropolitan Museum of Art’s 2023 Costume Institute Exhibition με θέμα, Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.

Στις 3 Μαΐου και για λίγες μόνο μέρες θα εκτεθούν στο pop-up κομμάτια από το προσωπικό αρχείο του Karl Lagerfeld .Έτσι παρέα με το διεθνές Met Gala event, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη συλλογή αλλά και να δούμε για πρώτη φορά αυτά τα ιστορικά κομμάτια του οίκου.

Τα κομμάτια της συλλογής αποτυπώνουν το σχεδιαστικό εύρος του Karl Lagerfeld και αναδεικνύουν την αγάπη του για τις λιτές γραμμές. Το μαύρο, το λευκό και το κόκκινο, είναι κυρίαρχα στην χρωματική παλέτα και αγαπημένα του σχεδιαστή. Υμνώντας τα archive σχέδια του Karl Lagerfeld, η θεματική ακολουθεί το black tie dress code, με ανδρόγυνες και super feminine φόρμες. Το cropped ασπρόμαυρο κοστούμι, τα πουκάμισα και τα shirt dresses κλείνουν το μάτι στο προσωπικό στυλ του Karl, ενώ το ριγέ two piece υμνεί την αγάπη του στην κομψότητα. Κομμάτι κλειδί της συλλογής αποτελεί το one shoulder φόρεμα, σε έντονο κόκκινο ή πολυτελές μαύρο σατέν. Η limited edition collection ολοκληρώνεται με την σειρά των αξεσουάρ. Η αυτοπροσωπογραφία του Karl Lagerfeld μαζί με την υπογραφή του κοσμεί την oversized tote bag και τα μαντίλια, ενώ το αγαπημένο KL archive λογότυπο διακοσμεί τσάντες και παπούτσια.

Το πρώτο pop-up του οίκου KARL LAGERFELD στην Αθήνα, θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο του KARL και την συμπεριληπτική κοινότητα του brand. To pop-up θα λάβει χώρα στο Kal.Athi, Αθηναΐδος 6.