Ο όγκος που θέλεις να πετύχεις στις βλεφαρίδες σου! - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Ο όγκος που θέλεις να πετύχεις στις βλεφαρίδες σου!

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017
από την wkndg

Ποια δεν θέλει να κάνει τις βλεφαρίδες της να φαίνονται μεγαλύτερες από ποτέ; Όλες μας, νομίζω. Όσο μεγάλες, πυκνές και ανασηκωμένες και αν είναι οι βλεφαρίδες μας, πάντα θέλουμε και άλλο. Στο μακιγιάζ μας πάντα ζητάμε κάτι παραπάνω.
Στη προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα bold αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες μας, δεν είναι λίγες οι φορές που καταφέρνουμε το αντίθετο!

Όταν απλώνεις πολλές στρώσεις μάσκαρα για να χτίσεις το μήκος, βαραίνεις τις βλεφαρίδες σου οπότε η οποιαδήποτε καμπύλη που δημιούργησες χάνεται και οι βλεφαρίδες σου αρχίζουν να κολλάνε μετάξι τους.

Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ για να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που θέλεις, χωρίς να βάζεις 4 και 5 στρώσεις μάσκαρα, είναι να ψάξεις και να βρεις την κατάλληλη μάσκαρα για εσένα και για αυτά που ζητάς.

Εγώ αποζητώ από την μάσκαρα μου όγκο και διάρκεια, θέλω οι βλεφαρίδες μου να φαίνονται από μακριά κατά όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βρήκα αυτό στη MONSIEUR BIG MASCARA από τη LANCÔME. Είναι μία μάσκαρα που απλώνεται εύκολα, δίνει έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες και τις δείχνει έως και 12 φορές μεγαλύτερες. 

Εγώ αυτό που προτείνω για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα είναι ένα primer για τις βλεφαρίδες σας. Θα βοηθήσει την οποιαδήποτε μάσκαρα να κάνει τη δουλειά της καλύτερα και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο κάνει τις βλεφαρίδες μου να φαίνονται μεγαλύτερες ακόμα και από ψεύτικες.
Ένα tip που θέλω να σας δώσω είναι το βράδυ όταν ξεβάψετε τα μάτια σας, απλώστε λίγο καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας για να μακρύνουν φυσικά.