NEUTROGENA Hydra Boost: Η σωστή ρουτίνα περιποίησης για ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

NEUTROGENA Hydra Boost: Η σωστή ρουτίνα περιποίησης για ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Δέρμα με υγιή όψη σημαίνει και δέρμα ενυδατωμένο. Σημαίνει δέρμα ελαστικό και απαλό, δέρμα με λάμψη. Ωστόσο, η συνεχής έκθεση σε επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες μπορεί να επηρεάσει την όψη του. Γι' αυτό η διατήρηση της ενυδάτωσης του προσώπου είναι απαραίτητη για την καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης.

Το δέρμα μας αποτελείται κυρίως από νερό. Συγκεκριμένα, η κεράτινη στιβάδα, δηλαδή η ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας, έχει περιεκτικότητα σε νερό μεταξύ 10-20%. Επομένως, για να διατηρηθεί η ελαστικότητα και η ακεραιότητα της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού μας, χρειάζεται το νερό ως απαραίτητο συστατικό. Όταν το δέρμα είναι επαρκώς ενυδατωμένο, λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και είναι σε θέση να καταπολεμά καλύτερα τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα του προσώπου σας ενυδατωμένο; Είναι πολύ σημαντικό να υιοθετήσετε μια ρουτίνα περιποίησης, που περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Συνοψίζοντας, η σωστή φροντίδα ενυδάτωσης του δέρματος του προσώπου δε βελτιώνει μόνο την εξωτερική του εμφάνιση & λάμψη, αλλά είναι επίσης σημαντική για τη συνολική του υγεία και λειτουργία. Υιοθετώντας μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου, που επικεντρώνεται στην ενυδάτωση, και αποκτώντας παράλληλα έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μπορούμε να επωφεληθούμε μακροπρόθεσμα και να εξασφαλίσουμε ένα λαμπερό, απαλό δέρμα, με υγιή όψη.

Για να το πετύχει αυτό, η NEUTROGENA® εργάζεται εδώ και χρόνια πάνω στις συνθέσεις των προϊόντων της, συνδυάζοντας ποιοτικά κι αποτελεσματικά συστατικά και ισχυρές δραστικές ουσίες, πάντα σε συνεργασία με δερματολόγους. Η σειρά NEUTROGENA® Hydro Boost προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα, για να διατηρείτε το δέρμα του προσώπου σας πάντα ενυδατωμένο με υγιή όψη.

NEUTROGENA® Hydro Boost Water Gel
Tο Hydro Boost ανάλαφρο gel προσώπου με βάση το νερό είναι ενισχυμένο με σύμπλεγμα NMF (Φυσικοί Ενυδατικοί Παράγοντες) και κλινικά αποδεδειγμένα προσφέρει άμεσα 6Χ περισσότερη ενυδάτωση που διαρκεί 72 ώρες.
Σύμπλεγμα NMF Hydro Boost:
• 20% περισσότερο Υαλουρονικό Οξύ που συμβάλλει στη συγκράτηση του νερού για ενίσχυση της ενυδάτωσης
• Αμινοξέα, γνωστά για τη στήριξη και την ενίσχυση του δερματικού φραγμού
• Ηλεκτρολύτες, γνωστοί για τη βελτίωση της απορρόφησης συστατικών

NEUTROGENA® Hydro Boost Gel Cream
Αυτή η κρέμα gel της Hydro Boost είναι ενισχυμένη με σύμπλεγμα NMF (Φυσικοί Ενυδατικοί Παράγοντες) με υαλουρονικό οξύ, ηλεκτρολύτες & αμινοξέα και κλινικά αποδεδειγμένα προσφέρει άμεσα 6Χ περισσότερη ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας, που διαρκεί 72 ώρες. Για ελαστική και λεία επιδερμίδα με 80% ισχυρότερο φραγμό υγρασίας.

NEUTROGENA® Hydro Boost Eye Cream
Αυτή η κρέμα ματιών εντατικής ενυδάτωσης είναι ενισχυμένη με σύμπλεγμα NMF (Φυσικοί Ενυδατικοί Παράγοντες) με υαλουρονικό οξύ, ηλεκτρολύτες & αμινοξέα και κλινικά αποδεδειγμένα προσφέρει 6Χ περισσότερη ενυδάτωση για 72 ώρες. 

NEUTROGENA® Hydro Boost Supercharged Serum
Aυτός ο αναζωογονητικός ενυδατικός ορός Hydro Boost επαναφορτίζει την κουρασμένη επιδερμίδα του προσώπου χαρίζοντας μια έκρηξη ενέργειας. Η ισχυρή σύνθεσή του απορροφάται άμεσα και ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα διατηρώντας τον φραγμό υγρασίας του δέρματος πιο δυνατό κι ανθεκτικό. Βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών, που προκαλούνται από αφυδάτωση, χαρίζει άμεση λάμψη στην κουρασμένη επιδερμίδα και μια πιο ενυδατωμένη, ελαστική και δροσερή όψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Υαλουρονικό Οξύ ενισχύει την ενυδάτωση και η φυσικής προέλευσης Τρεχαλόζη βοηθά στη θωράκιση της υγρασίας. Τα μικροσφαιρίδια απελευθερώνουν την αναζωογονητική Βιταμίνη Ε, ενισχύοντας έτσι το συνολικό αποτέλεσμα του ορού και βοηθώντας στην ενδυνάμωση και προστασία του φραγμού υγρασίας του δέρματος.

NEUTROGENA® Hydro Boost Micellar Water
Το Hydro Boost νερό καθαρισμού προσώπου micellar τριπλής δράσης έχει μοναδική σύνθεση εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και τρεις τύπους μικκυλιακών σωματιδίων, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική αφαίρεση του μακιγιάζ, την απομάκρυνση των ρύπων και της λιπαρότητας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα.

NEUTROGENA® Hydro Boost Water Gel Cleanser
Το καθαριστικό προσώπου Hydro Boost είναι ένα καινοτόμο ελαφρύ gel, που ενεργοποιείται με το νερό. Απομακρύνει τους ρύπους, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα χωρίς υπολείμματα και με αίσθηση ενυδάτωσης. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας Neutrogena® και του Yαλουρονικού Οξέος, προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό, ενισχύει την ενυδάτωση και βοηθά στη δέσμευσή της. Η επιδερμίδα είναι αναζωογονητικά καθαρή και ελαστική.