Η Stradivarius λανσάρει μια capsule συλλογή σε συνεργασία με το Iσπανικό brand "Hand Over" - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Η Stradivarius λανσάρει μια νέα capsule συλλογή σε συνεργασία με το Iσπανικό brand "Hand Over"

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η συλλογή Hand Over x Stradivarius σχεδιάστηκε για τους λάτρεις της μόδας και των τελευταίων τάσεων. Σε αυτή τη συνεργασία και οι δύο μάρκες δικαιώνουν την ένταξη του παντελονιού στο θηλυκό στυλ, αναδεικνύοντάς το ως «must» της σεζόν.

Με δέσμευση στην ατημέλητη αισθητική, το ανδρικό μποξεράκι έρχεται να τοποθετηθεί σε ένα νέο πλαίσιο. Η «Stradivarius» και η «Hand Over» αποφάσισαν να αποφύγουν τον περιορισμό των ρούχων τους σε συγκεκριμένα στερεότυπα. Αντίθετα, επέλεξαν να δημιουργήσουν κομμάτια που προσαρμόζονται σε διάφορες περιστάσεις και στυλ.

Η capsule συλλογή αποτελείται από 17 κομμάτια που περιλαμβάνουν διάφορα μοντέλα παντελονιών, μια φούστα, πουκάμισα, ένα T-shirt και ένα bralette τοπ, καθώς και δύο τσάντες και ένα scrunchie.

Επίσης συνδυάζει διάφορα prints με ρίγες και καρό, σε αποχρώσεις από παλ ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί και μπλε. Όσον αφορά τα υφάσματα, όλα τα ρούχα είναι κατασκευασμένα από ποπλίνα και μερικά από αυτά περιλαμβάνουν πούλιες.