Η νέα αντιβακτηριδιακή σειρά του Bioten είναι must have - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Η νέα αντιβακτηριδιακή σειρά του Bioten είναι must have

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Το bioten, που ανήκει στον Όμιλο Σαράντη, ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα brand φυσικής προσωπικής περιποίησης, εμπλουτίζει το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο με τη νέα αντιβακτηριδιακή σειρά BIOTEN ANTIBACTERIAL.

Με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η νέα σειρά που αποτελείται από Gel & Lotion, συνδυάζει την αντιβακτηριδιακή προστασία με την φυσική ταυτότητα της μάρκας και έχοντας λάβει την άδεια κυκλοφορίας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων θα είναι διαθέσιμη άμεσα.

Το bioten κατέχει ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται και μετράει 9 χρόνια εμπιστοσύνης των καταναλωτών, χάρη στα εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά προϊόντα του, που προσφέρουν αποτελεσματική φροντίδα, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το portfolio του brand φυσικής προσωπικής περιποίησης εμπλουτίζεται με Gel και Lotion Χεριών αντιβακτηριδιακής δράσης, με σκοπό να προσφέρει φυσική προστασία με σεβασμό στο δέρμα.

Η Lotion περιέχει 80% v/v αιθυλική αλκοόλη φυσικής προέλευσης, ενώ χάρη στη λεπτόρρευστη υφή της, απορροφάται αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή κολλώδη αίσθηση. Είναι διαθέσιμη σε μπουκάλι 100ml και σε σπρέι 200ml.

Το Gel εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων. Είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνη B5, για περιποίηση του δέρματος, ενώ διαθέτει ένα ελαφρύ άρωμα musk που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Διατίθεται σε δύο μεγέθη, 80ml και 500ml σε πρακτική συσκευασία με αντλία.