Η La Roche-Posay λανσάρει το νέο Mela B3 Serum για την καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Η La Roche-Posay λανσάρει το νέο Mela B3 Serum για την καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Ως η #1 μάρκα που συστήνουν οι δερματολόγοι παγκοσμίως για τη φροντίδα του δέρματος, η La Roche–Posay, αναγνωρίζει ότι η υπερμελάγχρωση είναι μια από τις πιο συνηθισμένες, αλλά και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμες δερματικές παθήσεις. Θέλοντας να δώσει λύση σε αυτό το παγκόσμια αυξανόμενο δερματικό πρόβλημα, ανακοινώνει τη νέα καινοτομία κατά της υπερμελάγχρωσης με το ενεργό συστατικό Melasyl™.

Το νέο MELA B3 συνδυάζει το Melasyl™ –την απόλυτη «παγίδα μελανίνης»– με 10% αντιφλεγμονώδη Νιασιναμίδη, για ισχυρότερη δράση ενάντια στην υπερμελάγχρωση, ακόμα και σε επίμονες κηλίδες, με δράση κατά της επανεμφάνισής τους.

Με αυτό το λανσάρισμα, η La Roche-Posay ανακοινώνει τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καινοτομία της στον τομέα της υπερμελάγχρωσης με υψηλότερη, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε όλους τους τόνους δέρματος από την πρώτη εβδομάδα αφού με το MELA B3, μπορείτε να καταπολεμήσετε την υπερμελάγχρωση όπως ποτέ άλλοτε.