Η LA MER παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Michelle Yeoh - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Η LA MER παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Michelle Yeoh

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Michelle Yeoh, γνωστή για τις δυνατές της ερμηνείες και την κομψότητα και δύναμή της δένει αρμονικά με τη La Mer, καθώς και οι δύο ενσαρκώνουν τη δυαδικότητα της διαχρονικής δύναμης και της απαλότητας.

«Η συνεργασία της La Mer με τη Michelle Yeoh μοιάζει με φυσικό επακόλουθο. Από τη μια, η φιλοσοφία της La Mer αξιοποιεί την υγεία και την ενέργεια που γεννιέται στη θάλασσα για την εξασφάλιση της διαχρονικής ομορφιάς. Την ίδια στιγμή, η Michelle Yeoh, εν μέσω μιας άκρως δημιουργικής χρονιάς για την ίδια, έχει επίσης αψηφήσει τις συμβατικές έννοιες του χρόνου και της ηλικίας, καθώς η πρωτοποριακή της καριέρα δημιουργεί μια ιστορία που αποτελεί πηγή έμπνευσης», αναφέρει η Sandra Main, Global Brand President της La Mer.

Έμπνευση της La Mer αποτελεί η ενέργεια και η υγεία που πηγάζουν από τη θάλασσα και δημιουργούν αυτό που αποκαλούμε «φυσική ομορφιά». Μια ομορφιά που ταξιδεύει από γενιά σε γενιά και δημιουργεί το "The Look of La Mer" σε κάθε ηλικία. Η Yeoh, η οποία με την πάροδο των δεκαετιών γίνεται όλο και πιο λαμπερή, ενσαρκώνει το ήθος της La Mer σε ένα αιώνιο ταξίδι που αντέχει στις δοκιμασίες που επιβάλλει ο χρόνος.

«Η θάλασσα είναι πολύ ξεχωριστή για μένα. Είναι το μέρος, όπου βρίσκω ηρεμία και έμπνευση και με κάνει να αναπολώ όμορφες στιγμές ζεστασιάς που περνάω εκεί με την οικογένειά μου», αναφέρει η Yeoh, για τη σχέση της με τη θάλασσα. «Αυτή η σύνδεση είναι το ένευασμα που με προσέλκυσε στη La Mer, μια μάρκα που κατανοεί τη θεραπευτική δύναμη της θάλασσας. Τα προϊόντα La Mer όχι μόνο κάνουν την επιδερμίδα μου να λάμπει και να έχει υγιή όψη, αλλά δημιουργούν επίσης την ίδια αίσθηση ηρεμίας και αναζωογόνησης που νιώθω, όταν βρίσκομαι δίπλα στον ωκεανό».

Η Yeoh θα εμφανιστεί σε μια σειρά films που θα δημοσιευτούν στα social media της μάρκας,σε σκηνοθεσία του Yvan Fabing, και αποτελούν μια προσωπική ματιά στην διαδρομή της ηθοποιού και στις τελετουργίες που την μεταμόρφωσαν στη γυναίκα που σήμερα αποτελεί πηγή έμπνευσης. Στο πρώτο κεφάλαιο της σειράς, που κυκλοφόρησε, η Yeoh εξερευνά το παρελθόν της, αναπολεί τις ίδιες της τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις και εξετάζει τον τρόπο που αυτές αποτελούν τα βασικά θεμέλια της ταυτότητάς της, ενώ παράλληλα παρουσιάζει το ΝΕΟ ενυδατικό προϊόν της La Mer The Moisturizing Soft Cream. Ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία της La Mer για διαχρονική ομορφιά, η πλούσια κρέμα μεταμορφώνει την επιδερμίδα της προαφέροντας μια απαλή λάμψη που φωτίζει την οθόνη με την ενέργεια και τη δύναμή της.

«Η σειρά είναι μια ωδή στη θάλασσα. Αγκαλιάζοντας τις δυνάμεις ανανέωσης της La Mer που προέρχονται απευθείας από τον ωκεανό, ο χρόνος και το νερό διαδραματίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στη θεματική αφήγηση», περιγράφει ο Fabing. «Ο χρόνος λυγίζει, παγώνει, επιταχύνει, σταματά, αναβοσβήνει και γυρίζει πίσω για να επιδοθεί σε αγαπημένες τελετουργίες - τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά. Σε όλες αυτές τις σκηνές αναδεικνύεται η μοναδική ομορφιά της επιδερμίδας και η λαμπερή της όψη».