Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το Sensorial Cream Scrub για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το Sensorial Cream Scrub για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το νέο της προϊόν, που αποτελεί και μία πολύ σημαντική προσθήκη για το brand, το Sensorial Cream Scrub. Μία ακαταμάχητη πρόσκληση σε ένα ταξίδι επίγνωσης, που ενσωματώνει μία ολιστική εμπειρία αισθήσεων, το Sensorial Cream Scrub έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τη συμβατική ρουτίνα ομορφιάς.

Μία συμφωνία από Στοιχεία της Φύσης
Σχεδιασμένο με ένα αρμονικό μίγμα Προσαρμογόνων Βοτάνων και Βούτυρο Καριτέ, το Sensorial Cream Scrub θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης για το τριχωτό, το σώμα και το πρόσωπο. Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη, vegan σύνθεση προσφέρει απαλή απολέπιση, επαναφέροντας την ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα και τα κατάλοιπα προϊόντων χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση αναζωογόνησης και απαλότητας, που εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του σώματος όσο και του μυαλού.

Προσαρμογόνα Βότανα: Αναδεικνύουμε την Ομορφιά με Φυσικό Τρόπο
Στην καρδιά του Sensorial Cream Scrub βρίσκονται τα Προσαρμογόνα Βότανα, βιολογικά ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης που υποστηρίζουν την προσαρμογή του σώματος σε συναισθηματικά απαιτητικές και στρεσογόνες καταστάσεις. Αυτά τα συστατικά μας βοηθούν να ανταποκριθούμε σε περιβαλλοντικούς, ψυχολογικούς και φυσικούς στρεσογόνους παράγοντες, συμβάλλοντας στο βαθύ καθαρισμό και στην επανεκκίνηση του τριχωτού και της επιδερμίδας για μια αυθεντική εμπειρία ομορφιάς που αναβαθμίζει την περιποίηση των μαλλιών.

Ένα Ολοκληρωμένο Ταξίδι Περιποίησης
Το Sensorial Cream Scrub φέρει το χαρακτηριστικό άρωμα των σειρών Styling, «Πέρα Από τα Μαλλιά» και για «Όλους τους Τύπους Μαλλιών και Τριχωτού» της Authentic Beauty Concept. Σχεδιασμένο σε έναν υψηλού κύρους οίκο αρωμάτων, το άρωμα του προϊόντος όχι μόνο συμβάλλει στην ενίσχυση της διάθεσης αλλά λειτουργεί πολύ καλά σε αρμονία με τα Προσαρμογόνα Βότανα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία που αναβαθμίζει τις αισθήσεις, προσφέροντας περιποίηση στο σώμα και στο μυαλό και συμβάλλοντας σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία κατά τη διάρκεια κάθε χρήσης του προϊόντος.

Βιώσιμης Προέλευσης Υλικά που προάγουν την Ομορφιά
H Authentic Beauty Concept έχει δεσμευτεί γύρω από τη βιωσιμότητα. Το Sensorial Cream Scrub περιέχει προσεκτικά επιλεγμένο, βιώσιμης προέλευσης Βούτυρο Καριτέ και φυσικά στοιχεία απολέπισης όπως είναι οι Πυρήνες Βερίκοκου, οι Σπόροι Chia και το Κέλυφος Καρυδιού. Αυτά τα στοιχεία είναι απαλά για την επιδερμίδα και φιλικά στο περιβάλλον, ενώ ευθυγραμμίζονται με τις αξίες του brand γύρω από την ευσυνείδητη ομορφιά.