Έτοιμη για κρουαζιέρα; - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Έτοιμη για κρουαζιέρα;

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017
από την wkndg

Η ώρα των διακοπών πλησιάζει και οι περισσότερες έχουμε ήδη αρχίσει να φτιάχνουμε τις λίστες μας για το τι θα πάρουμε μαζί. Ο Giorgio Armani φρόντισε για τα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείτε εσείς που επιλέγετε την κρουαζιέρα.

Εμπνευσμένη από μια υπέροχη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, η νέα συλλογή του Giorgio Armani, LIFE IS A CRUISE, εστιάζει στο πρόσωπο και στα μάτια μίας όμορφης καλοκαιρινής βραδιάς.

Συνδυασμός τριών νέων και δύο ήδη πολύ επιτυχημένων προϊόντων του brand, η LIFE IS A CRUISE θυμίζει το φώς του ηλίου της Μεσογείου.

Η bronzing πούδρα SUNRISE PALETTE τέλεια για να αναδείξει τον τόνο της επιδερμίδας και για να ζεστάνει το πρόσωπο. Αυτό που λάτρεψα εγώ σε αυτή είναι η κρεμώδη υφή της που την κάνει ιδανική για το καλοκαίρι.

Ενώ τα προϊόντα ματιών, SUNSET PALETTE, EYES TO KILL PROLINER EYE TINT και EYE & BROW MAESTRO, επιτρέπουν να παίξουμε με τα χρώματα και τις υφές, δημιουργώντας διαφορετικά look για κάθε περίσταση.

 Ένα μικρό tip που θέλω να σας δώσω κορίτσια, είναι να προτιμήσετε τα προϊόντα με γυαλάδες το καλοκαίρι, γιατί είναι must να λάμπεις περισσότερο αυτούς τους μήνες!