Εdge of style: Αυτή είναι η νέα statement συλλογή Converse - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Εdge of style: Αυτή είναι η νέα statement συλλογή Converse

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η νέα τριπλέτα Edge of Style της Converse παρουσιάζει ανατρεπτικά σχέδια του Chuck 70 με τακούνι, wedge και τετράγωνο toe. Το De Luxe pack αποτελείται από τρία elevated σχέδια: το Chuck 70 De Luxe Wedge, το Chuck 70 De Luxe Squared και το αγαπημένο Chuck 70 De Luxe Heel. Οι νέες σχεδιαστικές φόρμες κρύβουν μέσα τους την ανάγκη για δημιουργία, την «out of the box» σκέψη και την αυτοέκφραση μέσα από το στυλ.

Το De Luxe Heel δίνει στο Chuck 70 ένα unexpected edge, γίνεται τολμηρό και μοναδικό διατηρώντας τον αυθεντικό του χαρακτήρα, που ταιριάζει σε όλα τα στυλ και διαθέσεις. Το Chuck 70 De Luxe Wedge προσθέτει έξτρα πόντους στην De Luxe γραμμή, δίνοντας νέα sleek όψη, ενώ το Chuck 70 De Luxe Squared προσδίδει μια τετραγωνισμένη οπτική, διαφοροποιώντας το iconic Chuck 70. Όλα δημιουργούν μια δίοδο στο μέλλον της μόδας.

Μια σειρά σχεδιασμένη για αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τα όρια του στυλ με λεπτομέρειες όπως οι constructing ραφές και η μινιμαλιστική αισθητική, αναθεωρώντας τον κλασσικό σχεδιασμό, χωρίς να χάνουν το αναγνωρίσιμο Converse DNA.