ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ EVIAN BRUMISATEUR - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ EVIAN BRUMISATEUR

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Το evian brumisateur με το φυσικό μεταλλικό νερό evian από τις φημισμένες πηγές των Γαλλικών Άλπεων ενυδατώνει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο. Κάθε ψέκασμά του απλώνεται ομοιόμορφα, ενυδατώνει, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

 

Γεννημένο στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων πριν από 15.000 χρόνια, το φυσικό μεταλλικό νερό evian είναι ένα γεωλογικό θαύμα. Βαθιά μέσα στη γη, τέλεια προστατευμένο, κάθε σταγονίδιο ακολουθεί ένα ταξίδι 15 ετών κατά το οποίο φιλτράρεται και εμπλουτίζεται για να αποκτήσει τέλεια ισορροπία μετάλλων. Αυτό το πραγματικό θαύμα της φύσης είναι απαλλαγμένο από κάθε χημική επεξεργασία.

Το evian brumisateur με την ελαφριά και κομψή συσκευασία του, γίνεται κομμάτι της καθημερινής περιποίησης και σας ακολουθεί παντού: στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο (50ml), στο γυμναστήριο, στο βρεφικό καρότσι ή στην παραλία χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια υπέροχη αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας.

Οι χρήσεις των προϊόντων δεν σταματούν στην άμεση ενυδάτωση τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά εκτείνονται σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας μας. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο κατά την άθληση,  ζωντανεύει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ, καταπραΰνει και ανακουφίζει κατά την αλλαγή πάνας την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα καθώς έχει ουδέτερο PH, βρίσκοντας έτσι τη θέση του στην τσάντα του καθενός!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
•Αφού εφαρμόσετε τη βάση του make up σας, ψεκάστε για 2 δευτερόλεπτα 30 εκ. μακριά από το πρόσωπο και αφήστε το να στεγνώσει. Έτσι θα σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ και θα απομακρυνθεί το περιττό προϊόν για ένα ομοιόμορφο, φυσικό look.

• Το πρωί αφυπνίστε τη θαμπή επιδερμίδα και ανακουφιστείτε από το αίσθημα πρηξίματος γύρω από τα μάτια.