Δώσε εντυπωσιακό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σου με δύο απλά βήματα - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Δώσε εντυπωσιακό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σου με δύο απλά βήματα

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017
από την nikos

Αυτό που θέλει κάθε γυναίκα όσο αφορά το μακιγιάζ είναι οι μακριές βλεφαρίδες. Πως όμως θα τις πετύχουμε μόνες μας στο σπίτι με ένα μόνο προϊόν;
Το κόλπο κορίτσια μου είναι οι mascaras με μικροίνες που μακραίνουν σε δύο απλά βήματα τις βλεφαρίδες μας. Αυτή που βρίσκω εγώ πως κάνει τη καλύτερη δουλειά είναι η Lash Hero Fibre Extension Mascara της The Body Shop που συνδυάζει μία liquid mascara από τη μία πλευρά και ίνες επιμήκυνσης από την άλλη.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή. Ξεκινάμε βάζοντας μια πρώτη στρώση από τη mascara και συνεχίζουμε βάζοντας μια καλή στρώση από fibers που βρίσκονται στην άλλη πλευρά της μάσκαρα. Στο τέλος, περνάμε άλλη μια στρώση μάσκαρα για να καλύψουμε τα fibers και να αποκτήσουμε τέλειες βλεφαρίδες με όγκο.

Οι mascaras με fibers έχουν ένα μεγάλο θετικό, ότι δεν χρειάζεται να βαρύνεις τις βλεφαρίδες σου για το τέλειο αποτέλεσμα. Ενώ με τη συγκεκριμένη mascara έχουμε και το προτέρημα ότι είναι 100% vegetarian και χωρίς mineral oil, υποπροϊόντα πετρελαίου και καρμίνη ώστε να μην βλάψουμε τις ευαίσθητες βλεφαρίδες μας.

Για τα κορίτσια που θέλετε να πειραματιστείτε με τη mascara, η The Body Shop έχει φροντίσει να λανσάρει τη Lash Hero Fibre Extension Mascara σε 3 ακόμα χρώματα εκτός του κλασσικού μαύρου, σε πράσινο, μπλε και ρόζ πράγμα που δεν έχω συναντήσει ξανά.

Ανακαλύψτε την Lash Hero Fibre Extension Mascara στα καταστήματα της The Body Shop και στο e-shop της εταιρείας.