Δοκίμασε το νέο Lip Tint της Bobbi Brown - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Δοκίμασε το νέο Lip Tint της Bobbi Brown

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Το νέο Extra Lip Tint από τη Bobbi Brown έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ προσφέροντας άμεση ενυδάτωση, 24ωρη θρέψη, ένα μείγμα από τα ισχυρά μας βότανα και περισσότερες μοναδικές αποχρώσεις. Προσθέστε το πάνω από το lipstick σας, για χρώμα και λάμψη που θα τονίσει κάθε εμφάνιση σας.

Μοναδική EXTRA σύσταση

Η νέα μοναδική σύνθεση με έλαια, κάνει το αγαπημενο προϊόν Extra θρεπτικό για τα χείλη σας.

ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ BLEND

JOJOBA OIL: Βοηθά στην περιποίηση, την εξισορρόπηση και την αναζωογόνηση των χειλιών AVOCADO OIL: Συμβάλλει στη θρέψη και στην ενυδάτωση των χειλιών
OLIVE OIL: Βοηθά στην περιποίηση και στην απαλότητα

How It Works

24-HOUR PLUMPING: Το σύμπλεγμα πεπτιδίων Plumping Peptide Complex συμβάλλει στη δημιουργία μιας γεμάτης και λαμπερής εμφάνισης στα χείλη που διαρκεί.

ΙΣΧΥΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΞΗΡΟΤΗΤΑ, ΑΠΑΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ: Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών και ξηρών γραμμών στα χείλη για απαλή και λεία εμφάνιση και αίσθηση.

ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ: Ενισχύει όλους τους τόνους των χειλιών με μια κομψή νότα χρώματος.

Extra colors. Extra you.

Οι διάφανες, λαμπερές αποχρώσεις του ΝΕΟΥ Extra Lip Tint ενισχύουν άμεσα το μοναδικό τόνο των χειλιών. Eπιπλέον, μπορείτε να το τοποθετήσετε και στα ζυγωματικά σας για φυσική, ροδαλή λάμψη. Τώρα σε 3 νέες αποχρώσεις: Bare Bloom, Bare Cherry και Bare Claret.

More Lip-Loving Extras

Περισσότεροι τρόποι για να το φορέσετε. Περισσότεροι τρόποι περιποίησης. Με το NΕΟ Extra Lip Tint, τα χείλη σας τα έχουν όλα. Φορέστε το μόνο του, προσθέστε το πάνω από το lipstick ή συνδυάστε το με το Extra Plump Lip Serum για ενυδάτωση, περιποίηση και λάμψη.
Θρέψη, περιποίηση και ενυδάτωση που προσφέρουν μια απαλή αίσθηση στα χείλη χάρη στο ισχυρό σύμπλεγμα από βοτανικά έλαια, συμπεριλαμβανομένων των, Jojoba, Avocado, και Ελαιόλαδο. Εφαρμόστε ταμποναριστά στα ζυγωματικά για μια ροδαλή λάμψη.