Δοκίμασε τη νέα novadiol της Vichy για σύσφιξη και μείωση κηλίδων με SPF 50 - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Δοκίμασε τη νέα novadiol της Vichy για σύσφιξη και μείωση κηλίδων με SPF 50

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Η εμμηνόπαυση αποτελεί ένα φυσιολογικό στάδιο στη ζωή μιας γυναίκας και αντιπροσωπεύει το 1/3 της ζωής της. Με περισσότερα από 20 χρόνια κλινικής έρευνας, σε περισσότερες από 1.200 γυναίκες στην εμμηνόπαυση, η Vichy πρωτοπορεί στην επιστημονική γνώση που σχετίζεται με τις ορμονικές μεταβολές και την επίδρασή τους στην επιδερμίδα.

Η Vichy με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας NEOVADIOL σχεδιασμένων για κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης παρουσιάζει την νέα Neovadiol Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης & Μείωσης Κηλίδων με δείκτη προστασίας SPF50, την πρώτη κρέμα με SPF50 για την μετεμμηνόπαυση, με ενεργά συστατικά υψηλής δερματολογικής αξιολόγησης και δράσης κατά των κηλίδων.

Η νέα κρέμα διορθώνει τις ρυτίδες, μειώνει τις κηλίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.

Την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης, οι ορμονικές αλλαγές που βιώνουμε επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος. Η επιδερμίδα χάνει την πυκνότητα της και γίνεται ορατά πιο θαμπή ενώ το περίγραμμα αλλοιώνεται.

Επειδή η αποτελεσματικότητα είναι προτεραιότητά της Vichy, οι συνθέσεις έχουν κλινικά αξιολογηθεί από δερματολόγους σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα.

Η Vichy είναι στο πλευρό των γυναικών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της απέναντι τους:
-Προσφέροντας, σε συνεργασία με δερματολόγους και γυναικολόγους, την Νο 1 φροντίδα περιποίησης της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση, τη NEOVADIOL, μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, σχεδιασμένων για κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης.
-Διευρύνοντας την πρόσβαση σε πληροφορίες για την εμμηνόπαυση μέσω της ιστοσελίδας vichy.gr μέσω των συμβουλών επαγγελματιών υγείας.