Ανακάλυψε τη δυναμική της επιδερμίδας με την Crème de la Mer - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Ανακάλυψε τη δυναμική της επιδερμίδας με την Crème de la Mer

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

H ενυδατική κρέμα από την οποία ξεκίνησαν όλα

Η εξαιρετικά πλούσια αυτή κρέμα παρέχει καταπραϋντική ενυδάτωση. Με τη δύναμη της κυτταρικής ανανέωσης του Miracle Broth™ και το αντιοξειδωτικό Lime Tea στην καρδιά της, η Crème de la Mer χαρίζει καθημερινή προστασία και αναζωογονητική επανόρθωση. Με τη συνεχή φροντίδα, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση, γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά και αναδεικνύεται μία πιο ανορθωμένη, ανανεωμένη όψη.

Η τέχνη της ζύμωσης

Το Miracle Broth™ της La Mer είναι το αποτέλεσμα μίας κατοχυρωμένης αργής διαδικασίας που ξεκλειδώνει τη δυναμική ενέργεια των συστατικών. Giant Sea Kelp, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία υποβάλλονται σε ζύμωση ακριβείας με τη βοήθεια κυμάτων φωτός και ήχου. Μετά από 3-4 μήνες, αναδύεται το Miracle Broth™ σε μια έκρηξη ενέργειας και υπέρτατης καταπραϋντικής δράσης.

Κυτταρική ανανέωση με το Miracle Broth 

Το ελιξίριο αυτό κυτταρικής ανανέωσης που βρίσκεται στην καρδιά κάθε προϊόντος La Mer είναι κλινικά δοκιμασμένο ισχυρό ενάντια στον ερεθισμό και φέρει την επιδερμίδα σε μία κατάσταση ηρεμίας, αντιμετώπισης της γήρανσης ενώ εγχέει στα κύτταρα ενέργεια ώστε η ίδια η επιδερμίδα να μπορεί να επανορθώσει και να αναδομηθεί.

Δομή υγρών κρυστάλλων 

Στα βάθη της Crème de la Mer, το Miracle Broth™ περιβάλλεται από μία Δομή Υγρών Κρυστάλλων που προστατεύει τη ζωτική του δύναμη. Μόλις η κρέμα είναι έτοιμη για εφαρμογή, θερμαίνοντάς την μέχρι να γίνει διάφανη, απελευθερώνεται το Miracle Broth™ και προετοιμάζεται η υφή της για να εισχωρήσει στην επιδερμίδα και οι αναζωογονητικές της δυνάμεις να ταξιδέψουν σε βάθος.