Αυτό το νέο trend στο μακιγιάζ θα χαρίσει στο πρόσωπό σου μία υπέροχη λάμψη - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Αυτό το νέο trend στο μακιγιάζ θα χαρίσει στο πρόσωπό σου μία υπέροχη λάμψη

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Οι τάσεις που υπάρχουν στο μακιγιάζ είναι τόσες πολλές που σίγουρα όλες μας έχουμε βρει κάποια που να μας ταιριάζει. Υπάρχουν βέβαια και άλλες που δε μπορούμε να τις ακολουθήσουμε στη καθημερινή μας ζωή αλλά δείχνουν πολύ όμορφες στις φωτογραφίες.

Η τάση για την οποία θα μιλήσουμε σήμερα έχει ως αποτέλεσμα μια ασύγκριτη γυαλάδα στο πρόσωπο σε σημείο που το κάνει να μοιάζει «γυάλινο» σε ορισμένα σημεία. Το μυστικό για να πετύχουμε αυτό το εφέ είναι να χρησιμοποιήσουμε το διάφανο lip gloss και σε άλλα σημεία του προσώπου εκτός από τα χείλη. Μπορούμε να το απλώσουμε στο κινητό βλέφαρο ανεξάρτητα από την απόχρωση που θα έχει η σκιά στα μάτια μας ή και στα ζυγωματικά ανακατεύοντάς το με ένα υγρό highlighter.

Φυσικά θα πρέπει να θυμάσαι πως ένα τέτοιο μακιγιάζ δεν είναι αρκετά πρακτικό για κάποια έξοδο καθώς, όπως καταλαβαίνεις, το υγρό gloss μετά από λίγο θα μαζευτεί στη κόγχη του ματιού. Επίσης αν έχεις αποφασίσει να το εφαρμόσεις στα ζυγωματικά σίγουρα θα νιώσεις άβολα αργότερα διότι θα αισθάνεσαι ότι κολλάς σε εκείνα τα σημεία. Σίγουρα όμως είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό μακιγιάζ για τις φωτογραφίες που θέλεις να αναρτήσεις στον social λογαριασμό σου!

@namvoglow Lipgloss on your eyes? I used Victoria Beckham tanlines on @yadavillaret glossy eye lids! #glossyeyelids #gloss #namvoglow #dewydumplings ♬ Do It - Chloe x Halle