Το νέο GINZA της Shiseido, προσκαλεί τις γυναίκες να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους σε όλες τις διαφορετικές πτυχές και αντιθέσεις της.

Κυριακή, 04 Απριλίου 2021

 Το νέο GINZA της Shiseido, προσκαλεί τις γυναίκες να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους σε όλες τις διαφορετικές πτυχές και αντιθέσεις της.

Eίστε έτοιμοι για ένα ονειρικό ταξίδι στη GINZA, τη ζωντανή ψυχή του Τόκιο; Στις ρίζες της Shiseido. Eκεί που η Ανατολή συναντά τη Δύση και αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για μια μάρκα, για ένα άρωμα. 

Το νέο GINZA της Shiseido, προσκαλεί τις γυναίκες να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους σε όλες τις διαφορετικές πτυχές και αντιθέσεις της. Για να αποδεχθούν τη δυαδικότητά τους, να καλλιεργήσουν τόσο την ευαισθησία τους, όσο και την αυτοπεποίθησή τους.  Για να μεγεθύνουν το εσωτερικό τους σθένος. Για να αποκαλύψουν την απόκρυφη δύναμή τους! 

Το GINZA γεννήθηκε από τη συνάντηση των αντιθέτων, μια τέχνη την οποία η Shiseido κατέχει στην εντέλεια. Ένας μοναδικός τρόπος να αξιοποιεί την παράδοση και να την οδηγεί προς τη σπουδαιότερη μορφή νεωτερισμού, να τη διαμορφώνει ξανά και ξανά μέχρι να αγγίξει την πιο αληθινή, την πιο συναρπαστική έκφρασή της.

Μια μοναδική δημιουργία των Karine Debreuil & Maϊa Lernout, της Ιαπωνικής εταιρείας αρωμάτων Tagasako, αποτελεί την υπογραφή της κομψής αύρας του GINZA. Η τέλεια αλχημεία επιτυγχάνεται όταν η φυσική κομψότητα των λουλουδιών συναντά τη δύναμη των ιερών ξύλων. Μια διακριτική αναφορά στο αρχέγονο τελετουργικό, γνωστό ως Kodo, στο οποίο οι συμμετέχοντες ‘’άκουγαν’’ τις ευωδίες των ξύλων για να εξαγνίσουν το σώμα και την ψυχή τους. 

 Το νέο GINZA της Shiseido, προσκαλεί τις γυναίκες να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους σε όλες τις διαφορετικές πτυχές και αντιθέσεις της.

Η καμπάνια του αρώματος απεικονίζει ένα σύγχρονο παραμύθι. Η Elizabeth Davison, ένα χαρισματικό μοντέλο από τον Καναδά είναι το πρόσωπο του GINZA. Τη συναντάμε σε ένα ονειρικό σκηνικό στην Ιαπωνία, να φορά μια κατάμαυρη ολόσωμη φόρμα που θυμίζει στολή Σαμουράι. Σε ένα τυπικό μονοπάτι, φωτισμένο με φαναράκια συναντά ένα ελάφι, σύμβολο αθωότητας και ελευθερίας. Κατευθύνεται με σιγουριά σε ένα κτίριο που προσφέρει μια συγκλονιστική θέα της GINZA. Στο κέντρο του δωματίου, ένα λουλουδένιο ξίφος κρεμασμένο από το ταβάνι αντηχεί την εκπληκτική ομορφιά του αρώματος. To μαύρο ξίφος που διαπερνά το μπουκάλι αποτελεί ποιητική αναφορά στο όπλο των Σαμουράι. Βυθισμένο μέσα στο άρωμα αποτελεί μια συμβολική υπόμνηση προς κάθε γυναίκα, της εσωτερικής δύναμης που κατέχει. 

Διαχρονικό και κλασικό, που αποτίει φόρο τιμής στη φυσική ομορφιά, τη θηλυκότητα και την κομψότητα. Το γυναικείο Eau de Parfume Shiseido Ginza θα γίνει αμέσως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σας. 

Xαρακτηριστικά:
-λουλουδένιο άρωμα
-φρουτώδες άρωμα
-για μοντέρνες γυναίκες του 21ου αιώνα
-τονίζει τον αισθησιασμό κάθε γυναίκας
-άρωμα κατάλληλο για καθημερινή χρήση

Brighten up your Inbox

xoxo Roula