Το Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη νέα σειρά «Αναδόμηση»

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

Το Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη νέα σειρά «Αναδόμηση»

Ολική αναγέννηση των μαλλιών, με τη νέα σειρά «Αναδόμηση» με εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και βιολογικού φραγκόσυκου!

Πολλοί εξωτερικοί παράγοντες όπως το πιστολάκι, οι βαφές ή τα ισιωτικά μαλλιών, ο ήλιος, η ρύπανση και το στρες, μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά σας, ξεκινώντας από την επιφάνεια της τρίχας και εισχωρώντας σταδιακά στο εσωτερικό της. ‘Έτσι, τα μαλλιά γίνονται θαμπά και εύθραυστα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε και να φροντίζετε τα μαλλιά σας, ακόμη κι αν είναι υγιή. 

Το Le Petit Marseillais, παρουσιάζει τη νέα σειρά «Αναδόμηση» με εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και βιολογικού φραγκόσυκου, που συμβάλλει στην ενίσχυση και στην προστασία της τρίχας, βοηθώντας τα μαλλιά να ανακτήσουν την απαλότητα, την ευλυγισία και τη λάμψη τους. 

Η καλέντουλα είναι ένα μυθικό λουλούδι, γνωστό για τις προστατευτικές και θρεπτικές του ιδιότητες και το εκχύλισμα φραγκόσυκου είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και σπάνια έλαια, με εκπληκτικά ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες. 

Το Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη νέα σειρά «Αναδόμηση»

Η σειρά που αποτελείται από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και μάσκα μαλλιών 4 σε 1, δημιουργήθηκε από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη και είναι δερματολογικά ελεγμένη, προσφέροντας στα μαλλιά ενυδάτωση και προστασία από τη ρίζα έως τις άκρες. Δώστε και πάλι ζωή στα φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά με τη νέα σειρά «Αναδόμηση» από το Le Petit Marseillais! 

Σαμπουάν κατά του σπασίματος της τρίχας
Για την ενίσχυση των ινών της τρίχας και τη βελτίωση της ελαστικότητας των μαλλιών 

Κρέμα μαλλιών κατά του σπασίματος της τρίχας
Για ενυδάτωση των μαλλιών από τη ρίζα έως την άκρη

Το Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη νέα σειρά «Αναδόμηση»

Μάσκα μαλλιών 4 σε 1 κατά του σπασίματος της τρίχας, μεε 4 διαφορετικούς τρόπους χρήσης:

- Ως μάσκα για την προστασία των μαλλιών
- Ως κρέμα μαλλιών για εύκολο χτένισμα
- Ως θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα για να προστατεύσετε τις άκρες
- Ως μάσκα νύχτας για την αναδόμηση της τρίχας

Brighten up your Inbox

xoxo Roula