Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020

 Tο διάσημο μοντέλο Cara Delevingne ξεχώρισε για άλλη μια φορά στα αμερικανικά βραβεία μουσικής 2020, όπου εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό ασημί κοστούμι και με υπέροχο μακιγιάζ δια χειρός Kelsey Deenihan.

Έμπνευση: «Η Cara φοράει ένα υπέροχο ασημένιο λαμέ κοστούμι που μας προκάλεσε την επιθυμία να κάνουμε ένα τολμηρό, πολύχρωμο μακιγιάζ στα μάτια, εμπνευσμένο από την Debbie Harry, συνεργαζόμενη με τους στυλίστες της, τον Rob και τη Mariel, καθώς και την κομμώτρια Danielle Priano.

Επιδερμίδα: Το δέρμα της Cara είναι φυσικά όμορφο, αλλά είναι πάντοτε σημαντική η σωστή ενυδάτωση του προσώπου για να διασφαλιστεί άψογο αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Για να ενυδατώσω το δέρμα, χρησιμοποίησα την Diorsnow Illuminiating Cloud Cream σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ. Αυτή η κρέμα δημιουργεί αποτέλεσμα φρεσκάδας και στοχεύει λιπαρές περιοχές για να μειώσει την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνοντας ακτινοβόλα λάμψη. 

Για να ξεκινήσω το μακιγιάζ, εφάρμοσα μια λεπτή στρώση Dior Forever Skin Glow αναμειγνύοντας τις αποχρώσεις και 1,5Ν, χρησιμοποιώντας το Dior Backstag Full Coverage Fluid Foundation Brush #12 για άψογη, ομοιόμορφη κάλυψη. Για να φωτίσω κάτω από τα μάτια, άπλωσα το Dior Forever Skin Correct #2CR.

Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020 Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020

Ταμπόναρα απαλά το Dior Rouge Blush Golden Nights Collection Limited Edition #353 Rose Frisson κατά μήκος των μήλων έως τις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να προσθέσω μια πινελιά χρώματος στα μάγουλά της. Για να εντείνω το χρώμα, χρησιμοποίησα το κάτω αριστερό χρώμα από την Dior 5 Couleurs Couture #879 Rouge Trafalgar.

Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020

Μάτια: Για τα μάτια, χρησιμοποίησα την Dior 5 Couleurs Couture # 159 Plum Tulle και #879 Rouge Trafalgar. Ξεκίνησα με ένα συνδυασμό των επάνω και κάτω αριστερών χρωμάτων από την παλέτα #879 σε όλο το βλέφαρο και έως το φρύδι ακολουθούμενο από το κεντρικό χρώμα της παλέτας #159 Plum Tulle στην πτυχή και ελαφρώς προς τα έξω για να ακολουθήσω το φυσικό σχήμα του ματιού της. Για να δημιουργήσω ένα δραματικό αποτέλεσμα στην εξωτερική γωνία του ματιού, πρόσθεσα το κάτω δεξί χρώμα από την παλέτα #159 Plum Tulle ακριβώς στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων και κάτω από την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Ολοκληρώνοντας τα μάτια, πρόσθεσα δύο γενναιόδωρες στρώσεις της μάσκαρα Diorshow #090 Pro-Black. Τα φυσικά φρύδια της Cara χρειάζονται πολύ λίγες διορθώσεις, χρησιμοποίησα το Diorshow Brow Styler #002 Universal Dark Brown για να γεμίσω τυχόν αραιά σημεία και να βελτιώσω το σχήμα.

Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020 Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020 Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020

Χείλη: Ως τελική πινελιά χρησιμοποίησα το Rouge Dior #548 Coral Mood για να δημιουργήσω μια ωραία αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων στα μάτια και τα χείλη».

Το ξεχωριστό μακιγιάζ Dior της Cara Delevingne στα American Music Awards 2020

Brighten up your Inbox

xoxo Roula