Ο Απόλυτος Ορός Επανόρθωσης: Dior Prestige Micro- Huile De Rose Advanced Serum

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ο Απόλυτος Ορός Επανόρθωσης: Dior Prestige Micro- Huile De Rose Advanced Serum

Το 2017, με το Micro-Huile de Rose, η σειρά Dior Prestige άνοιξε νέους δρόμους αμέτρητων δυνατοτήτων σε ό,τι αφορά την επιστήμη, την καινοτομία, και την εμπειρία εφαρμογής. Η πρωτοποριακή αυτή περιποίηση –εκπληκτική σύνθεση και πολύτιμο συμπύκνωμα μικροθρεπτικών συστατικών από το Rose de Granville– καθιερώθηκε ως ο κορυφαίος σύμμαχος* του δέρματος όταν υπάρχει έλλειψη θρεπτικών συστατικών και ενέργειας. 

Έχοντας αποσπάσει 26 βραβεία, το «μικρό ροζ μπουκαλάκι» απελευθερώνει απλόχερα σήμερα την αναγεννητική δύναμή του στο δέρμα των γυναικών σε όλον τον κόσμο, οι οποίες αγοράζουν 1 μπουκάλι κάθε λεπτό, επαναβεβαιώνοντας την εμπειρογνωμοσύνη της επιστήμης Dior ,πρωτοπόρου στη μικροθρέψη του δέρματος.

Η επιτομή της πολυτέλειας Dior
Η εθιστική εμπειρία εφαρμογής μιας σύνθεσης που ενισχύεται προσφέροντας στο δέρμα γρήγορη και θεαματική μεταμόρφωση. 

Με κομψό χρυσό περίγραμμα και φινετσάτο αστραφτερό ροζ που θυμίζει το χρώμα του τριαντάφυλλου, το «μικρό ροζ μπουκαλάκι» αποπνέει μια άμεσα αναγνωρίσιμη γοητεία. Δύο με τρεις πιέσεις στη διακριτικά επιχρυσωμένη αντλία αρκούν για να εξαχθεί η ιδανική ποσότητα προϊόντος, που στο άγγιγμα μοιάζει με ένα βελούδινα απαλό ροδοπέταλο. Οι 10.000 απείρως πλουσιότερες μικροπέρλες διεισδύουν βαθιά, γεμίζοντας το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Η απαράμιλλα δροσερή αυτή υφή λιώνει αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, πλημμυρίζοντάς το με το θρεπτικό πλούτο ενός ελαίου και την επανορθωτική δύναμη ενός ορού.

Ο Απόλυτος Ορός Επανόρθωσης: Dior Prestige Micro- Huile De Rose Advanced Serum

Βαθιά επανόρθωση και ορατά πιο νεανικό δέρμα 
Από την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα αποκτά αίσθηση εντατικής και βαθιάς θρέψης, αναζωογονείται και ανακτά ορατά το σφρίγος του. 

Σε 1 μόλις εβδομάδα, είναι πιο σφριγηλό, πιο λείο και πιο δυνατό. 

Μετά από 1 μόνο μπουκαλάκι, η υφή του βελτιώνεται εμφανώς. Σα να επανορθώνονται από μέσα, οι γραμμές απαλύνονται και τα περιγράμματα τονίζονται. Το δέρμα γίνεται πιο πυκνό, σφριγηλό και ανθεκτικό, για ομορφιά που ανθίζει και υπερβαίνει τον χρόνο.

Ένα εμβληματικό προϊόν  ξαναγεννιέται, σταγόνα σταγόνα, πιο ισχυρό από ποτέ. Μολονότι συμπύκνωνε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το λουλούδι, το Micro-Huile de Rose επαναπροσδιορίζεται με μια σύνθεση που εμπλουτίζεται με το ζωτικό χυμό και από το μίσχο του Τριαντάφυλλου για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, παρέχοντας βαθιά επανόρθωση και ορατή διόρθωση για θριαμβευτικά νεανικό δέρμα. Το Micro-Huile de Rose Advanced Serum γεννιέται.

Τι παραπάνω προσδίδουν στη σύνθεση τα νέα μόρια που υπάρχουν στο χυμό τριαντάφυλλου; 
Ο συνδυασμός των 22 απαραίτητων μικροθρεπτικών συστατικών στο χυμό τριαντάφυλλου δίνει στο δέρμα τη δυνατότητα να καταπολεμά, με συνεργατικό τρόπο, τις ανεπάρκειες θρεπτικών ουσιών και τη γήρανσης λόγω μικροφλεγμονών. Στοχεύοντας ταυτόχρονα τόσο στην εξουδετέρωση των αγγελιοφόρων φλεγμονής όσο και στη βέλτιστη θρέψη των κυττάρων, εξασφαλίζει ενισχυμένη δράση σε ό,τι αφορά την αναγεννητική δύναμη του ίδιου του δέρματος. Σε μοντέλο δοκιμής in vitro, ο χυμός τριαντάφυλλου κατέδειξε την ιδιότητά του να αυξάνει, κατά 25%, την ικανότητα των ινοβλαστών να μεταναστεύουν και να δημιουργούν και πάλι πυκνό δέρμα, επανορθώνοντάς το σε βάθος. Η δύναμή του όμως δε σταματά εκεί· γιατί έχει αποδειχθεί επίσης ότι ο χυμός τριαντάφυλλου επιταχύνει την επανόρθωση της επιδερμίδας κατά περίπου 6 ώρες σε σύγκριση με το μοντέλο χωρίς αγωγή. Αν το δέρμα είναι σε θέση να επανορθώνεται πιο γρήγορα από ό,τι το αποδυναμώνουν οι επιθετικοί παράγοντες, τότε θα είναι σε θέση να αψηφήσει το χρόνο ανακτώντας τα χαρακτηριστικά νεότητάς του.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula