Μουτζουρώθηκαν τα χείλη σου; Μην ανησυχείς! H Chiara Ferragni μας δείχνει το trend των smudged lips

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Μουτζουρώθηκαν τα χείλη σου; Μην ανησυχείς! H Chiara Ferragni μας δείχνει το trend των smudged lips

Τα χείλη μας θέλουμε να είναι πάντα στην εντέλεια, με αψεγάδιαστο περίγραμμα και σωστά τοποθετημένο το χρώμα. Ή καλύτερα, θέλαμε…

Η αγαπημένη μας influencer Chiara Ferragni ανέβασε πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία με “sleepy face and smudged lipstick”, όπως αναφέρει και στη λεζάντα της. 

Τα smudged lips, ή αλλιώς τα “μουτζουρωμένα” χείλη, ξεκίνησαν ως major trend πριν κάποια χρόνια, με πολλές celebrities και beauty addicts να το υιοθετούν στο μακιγιάζ τους. 

Πρόκειται για το εφέ του “χαλασμένου” κραγιόν στα χείλη, μια τάση που αντιτίθεται στο πολύ προσεγμένο lip liner και το κραγιόν βαλμένο με ακρίβεια στα χείλη. Είναι στην ουσία σαν να έχεις απλώσει το κραγιόν σου αλλά να το έχεις σβήσει με μια χαρτοπετσέτα για να απαλύνεις την ένταση του χρώματος και να φαίνεται πιο φυσικό ή σαν να φοράς ώρες το κραγιόν σου χωρίς να το έχεις ανανεώσει καθόλου μέχρι το τέλος της ημέρας. 

Το εφέ των αλλοιωμένων χειλιών βολεύει στις δεδομένες συνθήκες, μιας και  φοράμε συνεχώς προστατευτική μάσκα και δεν μπορούμε να φορέσουμε κραγιόν χωρίς να χαλάσει! 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula