Η επόμενη μεγάλη τάση στο κούρεμα μετά τα curtain bangs

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Η επόμενη μεγάλη τάση στο κούρεμα μετά τα curtain bangs

Ξεκάθαρα  η it επιλογή για φέτος δεν είναι άλλη από τα curtain bangs. Η νέα παραλλαγή τους ονομάζεται wafty bangs και αναμένεται πως θα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις μαλλιών για το 2021. 

Τι είναι οι wafty bangs; 
Πρόκειται για τις μακριές, bouncy γυριστές αφέλειες που έγιναν δημοφιλείς σε περασμένες δεκαετίες χάρη στη Brigitte Bardot. Φανταστείτε τες σαν την πιο ανάλαφρη και voluminous εκδοχή των curtain bangs. 

Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως του σχήματος του προσώπου τους και του μήκους των μαλλιών τους, καθώς πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο. Αποτελούν επίσης την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν ένα πιο ρετρό στιλ, που αγαπούν τη δημοφιλή French-girl αισθητική.

Το styling τους είναι εξαιρετικά εύκολο και ευνοεί τους πειραματισμούς ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ ή την περίσταση. Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε styling είναι χρησιμοποιώντας μία στρογγυλή βούρτσα από την κάτω πλευρά και στη συνέχεια με το σεσουάρ μαλλιών να τις χτενίσετε με φορά προς τα έξω, ώστε να τους χαρίσετε τον επιθυμητό όγκο.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula