ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ FOREO!

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ FOREO!

Οι βιώσιμες αγορές αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για τον κόσμο της ομορφιάς, με στόχο τη συνεχή πρόοδο και τις καινοτομίες που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του πλανήτη αλλά και στη βελτιστοποίηση της χρήσης των πόρων του. Το πάθος και η δέσμευση για αυτόν το σκοπό, επιβεβαιώνονται με τον εορτασμό της Ημέρας της Γης σε όλο το κόσμο, κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, με χιλιάδες πρωτοβουλίες με γνώμονα έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής.

Έτσι η FOREO , ο επαναστατικός σουηδικός ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση προσώπου, προσφέρει μοναδικές λύσεις ομορφιάς και ευεξίας ενσωματώνοντας υψηλές καινοτομίες και κατασκευάζοντας συσκευές και cosmetic προϊόντα, με οδηγό την έρευνα και την ανάπτυξη. Για να γιορτάσει την Ημέρα της Γης, το σουηδικό brand παρουσιάζει την καμπάνια “Make It Last, Not Break Fast", υπογραμμίζοντας κάθε success story του και τη δέσμευση για δημιουργία προϊόντων που παραμένουν ανθεκτικά και ιδανικά για μακροχρόνια χρήση.

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ FOREO!

Ο Boris Trupcevic, CEO της FOREO, δήλωσε: «Η FOREO αποτελεί ένα πελατοκεντρικό brand που δεσμεύεται καθημερινά με στόχο να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ανθεκτικά προϊόντα. Οι πελάτες μας το αναγνωρίζουν και μας εμπιστεύονται από τα πρώτα μας βήματα. Επικοινωνήσαμε με εκατοντάδες από τους πρώτους μας πελάτες ώστε να λάβουμε feedback για να είμαστε σίγουροι πως συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας. Ήταν πραγματικά μία μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε τις ιστορίες τους σχετικά με το εμβληματικό προϊόν περιποίησης και καθαρισμού προσώπου, το LUNA, που κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Αυτό που έκανε τις συγκεκριμένες εμπειρίες ξεχωριστές, είναι το γεγονός ότι όλοι οι χρήστες σχολίασαν πως τα προϊόντα δουλεύουν κανονικά ακόμα και μετά από 8 χρόνια χρήσης και δείχνουν το ίδιο όμορφα και καθαρά όπως όταν ήταν στην αρχή, διατηρώντας την υγεία της μπαταρίας τους σε υψηλό επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο ικανοποιήσαμε τις ανάγκες των πελατών μας αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε τον πλανήτη μας υγιή μειώνοντας τα ηλεκτρονικά απορρίμματα.» 

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ FOREO!

Όλες οι συσκευές είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, εξαιρετικά υψηλή απόδοση της φόρτισης USB, ενώ δεν χρειάζονται ανταλλακτικά και προσφέρουν γρήγορα και μοναδικά αποτελέσματα, όπως τα εμβληματικά LUNA 3 και UFO 2 , που προσφέρουν απόλυτο καθαρισμό, επαγγελματική περιποίηση και ιδανικό massage αντίστοιχα. Όλες οι επαγγελματικές λύσεις περιποίησης από τη FOREO αποτελούν ένα μικρό κομμάτι προς την «πράσινη» επανάσταση του skintech brand.

Τέλος, η FOREO έχει φέρει την επανάσταση και στον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας, με μία τεχνολογική και καινοτόμο δέσμευση με στόχο τη βελτιστοποίηση των προϊόντων της και την καθιέρωση της ιδέας για φυσική ομορφιά, καθώς προσφέρει απόλυτα φυσικά αποτελέσματα που μπορείς όχι μόνο να τα βλέπεις αλλά και να τα νιώθεις.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula