Έχεις ξεμείνει από ιδέες; Η Lab Series διαθέτει το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύντροφο σου.

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Έχεις ξεμείνει από ιδέες; Η Lab Series διαθέτει το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύντροφο σου.

Η εορταστική περίοδος έχει μπει για τα καλά και εν όψει Χριστουγέννων μπαίνουμε σιγά σιγά στην διαδικασία να επιλέξουμε τα ωραιότερα δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους για να τους ευχαριστήσουμε που υπάρχουν μέσα στη ζωή μας.

Η LAB SERIES απαντά στις πραγματικές ανάγκες, αξίες και προτιμήσεις του σύγχρονου άνδρα, με μία ευρεία γκάμα προϊόντων ώστε να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εκείνον. Με σύμμαχο την τεχνολογία η skincare σειρά αυτή πραγματοποιεί αυτά που μόνο έχουμε ονειρευτεί.

Με δεδομένη τη διαφορά ανάμεσα στην ανδρική και τη γυναικεία επιδερμίδα, δημιουργεί προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης για τους άνδρες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Με ελαφριές συνθέσεις που απορροφώνται γρήγορα και custom-fit solutions, προκαλούν τον άντρα του σήμερα να τα δοκιμάσει και να τα κάνει τους ‘’go-to’’ συνοδοιπόρους του στις καθημερινές του περιπέτειες.

Έχεις ξεμείνει από ιδέες; Η Lab Series διαθέτει το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύντροφο σου. Έχεις ξεμείνει από ιδέες; Η Lab Series διαθέτει το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύντροφο σου. Έχεις ξεμείνει από ιδέες; Η Lab Series διαθέτει το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύντροφο σου.

Cleanse, Shave, Treat.
Το brand κατατάσσει την ανδρική περιποίηση σε τρεις βασικές κατηγορίες. Ξεκινάει από τον καθαρισμό, με προϊόντα όπως το MULTI- ACTION FACE WASH, έναν πολυτελή αφρό καθαρισμού και ελαφριάς απολέπισης που ικανοποιεί τις ανησυχίες και τις ανάγκες κάθε ανδρικής επιδερμίδας. Συνεχίζει με το ξύρισμα και προϊόντα όπως το ELECTRIC SHAVE SOLUTION, ένα συμπυκνωμένο προϊόν για ηλεκτρικό ξύρισμα με την ελάχιστη προσπάθεια και το RAZOR BURN RELIEF ULTRA, μία ελαφριά και απαλή lotion που προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον ερεθισμό και τις κοκκινίλες που προκαλεί το ξύρισμα μέχρι το THE GROOMING OIL 3-IN-1 SHAVE & BEARD OIL, ένα προϊόν με θρεπτικά έλαια και βιταμίνες που περιποιείται τόσο την επιδερμίδα όσο και τα γένια. Για τη ολοκλήρωση της περιποίησης, προτείνεται η ενυδατική κρέμα MAX LS AGE-LES POWER V LIFTING CREAM, που βοηθά στον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος και προσφέρει σφριγηλότητα.

Έχεις ξεμείνει από ιδέες; Η Lab Series διαθέτει το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύντροφο σου. Έχεις ξεμείνει από ιδέες; Η Lab Series διαθέτει το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύντροφο σου.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula