Αυτή είναι η νέα Global Ambassador του Shiseido Makeup

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτή είναι η νέα Global Ambassador του Shiseido Makeup

Η SHISEIDO αναζητά την ομορφιά παντού και πιστεύει ότι η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, όταν η εξωτερική εικόνα και η εσωτερική πληρότητα συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία. Η ηθοποιός και καλλιτέχνιδα Hunter Schafer ενσαρκώνει ιδανικά αυτή την αντίληψη. Γνωστή από το ξεκίνημα της στην σειρά του HBO, Euphoria, η πολύπλευρη αυτή millenial, αποτελεί έμπνευση, εκπροσωπεί την αλλαγή και υπερβαίνει τα όρια εξυμνώντας την μοναδικότητα εντός κι εκτός οθόνης.

Αυτή είναι η νέα Global Ambassador του Shiseido Makeup

«Πιστεύουμε πως όλοι μας είμαστε σε ένα ταξίδι εξέλιξης και σκοπός μας είναι μέσα στο 2020 να ενδυναμώσουμε τους πελάτες μας, βοηθώντας τους να εξερευνήσουν ακόμα βαθύτερα την μοναδική εσωτερική τους ομορφιά,»  δηλώνει ο Yoshiaki Okabe, Chief Brand Officer SHISEIDO.

«Για την SHISEIDO, η Hunter είναι μοντέρνα και διαχρονική» δηλώνει ο Boehmer. «Συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία, που είναι ακριβώς ό,τι παροτρύνουμε τους ανθρώπους, να κάνουν με το μακιγιάζ.» Με τη διάφανη επιδερμίδα και το ατίθασο πνεύμα της, η Schafer αντιπροσωπεύει την λάμψη και το φως που πηγάζουν από μέσα μας.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula