Το νέο trend του TikTok για να κρύψεις τους μαύρους κύκλους - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Το νέο trend του TikTok για να κρύψεις τους μαύρους κύκλους

Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Τα νέα beauty trends που εμφανίζονται κατά καιρούς έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς και φυσικά είμαστε έτοιμες να τα δοκιμάσουμε. Το ίδιο ισχύει και για το νέο trend στο TikTok που υπόσχεται να κρύψει τους μαύρους κύκλους.

Πρόκειται για το “ombre concealer” που έχει κερδίσει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Αυτά που θα χρειαστείς είναι ένα ανοιχτό concealer, ένα πιο σκούρο, ένα υγρό ροζ ρουζ και ένα υγρό κόκκινο ρουζ. Ξεκίνησε απλώνοντας το ανοιχτό concealer στην εσωτερική γωνία κάτω από τα μάτια και ακριβώς δίπλα άπλωσε το πιο σκούρο. Από τη μέση των ματιών και μετά εφάρμοσε μια πινελιά από το ροζ ρουζ και στη συνέχεια μια πινελιά από το κόκκινο απλώνοντας προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Το μυστικό είναι να κάνεις καλό blending για να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να το πετύχεις.

@rosabarzz I didn’t think I would like it this much 🤭♡ cr: @klaudiasyd #ombreconcealer #tiktoktrends #makeuphacks ♬ This Year Blessing by Victor Thompson - Ude Paw Paw