Τα 3 beauty looks των φετινών Oscars που ξεχώρισαν - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Τα 3 beauty looks των φετινών Oscars που ξεχώρισαν

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Το κόκκινο χαλί των Oscars όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι ο No1 οδηγός έμπνευσης για glam αλλά και κομψές εμφανίσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε 3 beauty looks που μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις μόνη σου και μπορούν να εγγυηθούν ένα elegant αποτέλεσμα.

Emma Stone
Θα ξεκινήσουμε με τη νικήτρια Emma Stone η οποία σε κάθε εμφάνιση καταφέρνει να είναι από τις πιο κομψές παρουσίες. Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά διατηρώντας το βλέμμα της ελαφρώς τονισμένο με ένα σκούρο καφέ μολύβι ενώ το συνολικό μακιγιάζ στηρίχθηκε στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα και το κοραλλί κραγιόν.

Julianne Hough
Η Julianne Hough έδωσε βάση στις λάμψεις με τη χρήση του highlighter σε στρατηγικά σημεία αλλά και τη χρυσή σκιά στα μάτια. Το ρουζ σε ροδακινί απόχρωση ήταν αυτό που έκανε αυτό το look να δείχνει φρέσκο και νεανικό.

Charlize Theron
Η Charlize Theron είναι από τις γυναίκες που δε χρειάζεται να κάνουν πολλά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Έτσι δε μας έκανε εντύπωση η μινιμαλιστική προσέγγιση του μακιγιάζ της. Οι φυσικές αποχρώσεις στις σκιές των ματιών ήταν τόσο εναρμονισμένες με τα χρώματα της επιδερμίδας της που σχεδόν ήταν αόρατες όμως παρόλα αυτά το βλέμμα της ήταν τονισμένο χάρη στην ένταση των βλεφαρίδων.