Συμβουλές για να πετύχεις το φυσικό μακιγιάζ των Γαλλίδων - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Make Up

Συμβουλές για να πετύχεις το φυσικό μακιγιάζ των Γαλλίδων

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Οι Γαλλίδες είναι οι γυναίκες που χαρακτηρίζονται για την αβίαστη ομορφιά τους αφού το μακιγιάζ τους βασίζεται στην απλότητα και την κομψότητα. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις κι εσύ αυτό το make up look αν ακολουθήσεις πιστά τα παρακάτω βήματα.

Δεν θα σταματήσουμε να λέμε πόσο σημαντικό είναι το skincare αφού σε αυτό οι Γαλλίδες δίνουν την μεγαλύτερη βαρύτητα. Ο στόχος τους είναι μια επιδερμίδα λεία και λαμπερή κάτι που το πετυχαίνουν κάνοντας συχνά μάσκες, μασάζ και σωστές θεραπείες. Ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ τους είναι το κόκκινο κραγιόν το οποίο εφαρμόζουν χωρίς έντονα lip liners.

Η εφαρμογή της μάσκαρα δεν αποτελείται από πολλές στρώσεις αφού μια απλή πινελιά είναι αρκετή για να «ανοίξει» το βλέμμα χωρίς όμως να χάσει τη φυσικότητά του. Επίσης εμπιστεύονται τα κρεμώδη προϊόντα και είναι λογικό αφού αφήνουν το δέρμα πάντα λαμπερό και ενυδατωμένο. Όσο για το foundation δεν έχει ιδιαίτερη θέση στην beauty routine τους καθώς μια CC cream ή ένα skin tint είναι αρκετό για να καλύψει διακριτικά μερικές ατέλειες.